Mikru Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Idk "Zamykam budę na trasie a za to mnie w budzie ciężko było zamknąć Zrobili zdjęcie przy kasie jak jeszcze przy kasie nie bylem a dzięki nim mam ja Za jak chciałem swoją furę robiłem gotowe nigdy nie zebrałem o mam ja Potem ta stowe do stowy i stowe do stowy i w końcu chodziłem z kanapka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Nwm "Let me down, let me down Down, let me down, down Let me down If you wanna go then I'll be so lonely If you're leaving baby let me down slowly" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 14 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 (edytowane) Let me down slowly? ''Śmiechy śmiechami, klakier klaszcze zimny jak sopel Bo nie przypuszcza tego co może być potem Wczoraj taboret dziś skórzany fotel, patrz Czarownik B lepszy niż Harry Potter'' Edytowane 14 Lipca 2019 przez Shary 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 14 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Nie mam pojęcia, bo nie słucham polskiej muzyki. :v Cytat Even if we both break down tonight And you say you hate me, and we go to bed angry I know everything will be alright I'll be here waiting, I promise I'm changing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 jaki lil peep czy cos ? idk dajcie cos polskiego bo bez sensu te rapsy po 1mln wyswietlen imo :v "Zobacz ile mogło być takich chwil Naiwne dziecko jestem i tęsknię dziś do ciebie Bez ciebie miało być mi lżej Zobacz ile mogło być takich chwil..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojstary Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 nie wiem poprawia rzęsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 za mało coś, idk Nie płacz ewka bo tu miejsca brak, na twe babskie łzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi