Gawron Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Nick: Havke Imię: Kacper Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Chciałbym otrzymać takową rangę ponieważ, jest dużo skarg na graczy i poprostu chciałbym pomóc w ich rozwiązywaniu. Doświadczenie w ocenianiu demek: Nie zajmowałem się tym długo bodajże max 10 razy jakieś demko sprawdziłem Jak długo gram w CS:GO?: 1840h Ile czasu poświęcam forum dziennie: 30-1h Znajomość SM: 5/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/PakaMaka11/ Kontakt: Forum, steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Na Nie Toxic Nie widziałem żebyś kiedy kolwiek jakąś skarge rozpisal.... Nie ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 To tak Havke jestem na nie poniewaz -Nie jestes aktywny na forum -Nie ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Na NIE -Troszkę mała aktywność na forum -Wydajesz się nie ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 NA NIE -AKTYWNOŚĆ -DOŚWIADCZENIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Nie -wydaje mi się, że nie jesteś aktywny na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Nie Zero aktywności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 NIE -nie ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 nie -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Na tak Ogarnie chłop 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Havke, jak Cię lubię, tak widzę lepszych kandydatów na to stanowisko - słaba akty na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Na nie -słaba aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi