Jakub_sayji Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Nick: ™Jakub™ Nick admina: Brak informacji Długość bana:permanentny brak daty nadania Data i godzina:brak informacji Serwer: JB Powód bana: brak powodu Mapa: brak ps: kilka dni temu "co dostałem skarge w której wyniku dostałem degrada" otrzymałem bana na 60 min od Mroku pt "nie ogarniasz" dziś wszedłem na serwer i w informacji bana na ct napisane było ze ban trwa jeszcze 30 min. Ban się skończył i nastała zmiana mapy chce wejść do ct i mnie wywala. Sprawdziłem ctbanlist i napisane permanennie na ct bez powodu na forum tez żadnej informacji nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 (edytowane) Jak będzie admin na serwerze poproś go o zdjęcie. @Jakub_sayjiwłaśnie nie mogę ci zdjąć inaczej niż wchodząc na serwer... Edytowane 27 Lutego 2020 przez MrWhite 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub_sayji Opublikowano 27 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 1 minutę temu, MrWhite napisał: Jak będzie admin na serwerze poproś go o zdjęcie. Sam możesz to zrobić przez konsolę Ale jeśli nie masz czasu to ok poczekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 40 minut temu, Jakub_sayji napisał: Sam możesz to zrobić przez konsolę Ale jeśli nie masz czasu to ok poczekam nie da sie zdjąć ctbana przez konsolę o ile sie nie myle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 @ xBonio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Ctban zdjęty, a sprawa z bugującym się ctbanem jest naprawiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi