Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na M@ T0MKA

Udostępnij

Destinakjednorozec

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam : https://steamcommunity.com/profiles/76561198966232157

Link do steam oskarżonego :

Nick oskarżonego :  T0M3K

Opis sytuacji : Został nadany szereg banów dla osób bugujących mapę dr_darkside. Ok. godziny 21:30 dnia minionego został nadany ban w związku z tą sytuacją.

Kary które zostały nadane, są nie zgodne z taryfikatorem zamieszczonym na forum, zgodnie z taryfikatorem banów kara, która powinna zostać nadana to maksymalnie 4 godziny...

Jednakże jak się okazało, wchodząc w sourcebans'a widniał szereg banów za podobne przewinienia do mojego w zakresie od 1 dnia do 2/3 dni , tym czasem robiąc to jednorazowo dostałem bana na 24 godziny, zdarzenie miało miejsce w godzinach porannych tj. 10/12 na powyżej wymienionej mapie :)

Serwer: Deathrun V2

Dowody: Bany zamieszczone na sourcebans'ie, oraz demo z mapy dr_darkside

• Lubię to! 1
  • Smutne. 1
  • Haha! 2

Nie mówię że ban jest nie słuszny ale chodzi tutaj o czas który jest o wiele zbyt wypompowany :), zacznijmy od tego, że major admin powinien raczej stosować się do zasad/TARYFIKATORA...

Jeśli są ogólnie przyjęte zasady co do czasu kary to powinno się ich trzymać a nie samodzielnie ustalać czas kary, dodatkowo prawdopodobnie bez uzgodnienia tego z osobami wyższymi rangą, które mogą wpłynąć na długość bana :(

• Smutne. 1
  • Haha! 1

3 godziny temu, Hope napisał:

W Taryfikatorze jest napisane, że za bugowanie jest ban do max 1godziny, więc jest to zbyt długi ban

3 godziny temu, k3lly napisał:

Gracz destiny otrzymał zbyt długiego bana

Koledzy widzę że nie są w temacie

Dzień przed zrobieniem tych niemożliwych rekordów, usuwałem pozostałe 25, zrobionych tak samo, jak te 6 osób które wyleciało z banami na 1 dzien

Chyba mi nie powiecie, że to normalne, bugować całe rundy, tzn. tt wchodzi do ct, jest brak tt, ct przechodzi mape, i wtedy tt wskakuje w respa w ścianę, i robią rekord 0.01

Serio nie ośmieszajcie się, jeżeli dalibyście za to bany na 1 godzinę, bo taryfikator wam tak mówi, to powodzenia

dla mnie jest to "bugowanie/teleport (skracanie) w celu zrobienia niemożliwego rekordu, i tyle mam w tym temacie do wypowiedzenia, czekam na Benia, bo UBT raczej tu nic nie zrobi, a jak ktoś by chciał wiedzieć, czemu 1 wyleciał na 2 dni, to dostał za ucieczke, bo gdy ja wbiłem, to on wyszedł, (zapomniałem do powodu dopisać), więc to tyle, czekam na górę ;)) :pepeOK:

To tak:

1. Taryfikator banów, przynajmniej w moim odczuciu jest tylko dużą sugestią dla admina na jaką długość banować graczy.

2. Jeśli bany przez Majora (tyczy się w ogóle adminów) zostały nadane o tak za duży czas, niż jest w taryfikatorze, powinien to ustalić z którymś z właścicieli, czego jednak nie zrobił.

3. Wnioskując z wypowiedzi w temacie, jest to klasyczne bugowanie, wykorzystywane przez graczy nagminie, więc zgadzam się w pełni z długością tych banów.

Jednakże, wracając do punktu drugiego, Major Admin powinnien ustalić to z właścicielem.

Skarga zostaje w jakimś stopniu przyjęta i prosze Major Admina w następnym przypadku zgłosić to do właściciela (najlepiej do mnie) i ustalić razem długość kary.

Też rozumiem, że nie jestem zawsze online i mogło to być niewykonalne, akurat w momencie banowania byłem na pewno offline.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności