p0kj Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Link do steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198257230581/ Link do steam oskarżonego:https://steamcommunity.com/profiles/76561198155593502/ Nick oskarżonego: el diabloOpis sytuacji: Zostałem zfreekillowany 2 razy, zgłosiłem to poprzez komendę !freekill również dwa razy, a 'el diablo' (znany również jako pierdolony debil) na początek powiedział mi, że nie widział co się stało (czyli jak admin nie widzi, to znaczy że nic się nie dzieje???), następnie powiedział mi, żebym pisał skargę, a później gdy zapytałem się, czy będzie reagował czy nie, to powiedział żebym poszedł spać i przestał spamować na admin chacie. Imo taka osoba, której nawet nie interesuje, że warden zabił złą osobę nie pasuje na miejsce kogoś, kto ma pilnować porządku na serwerze. A na to czy był tam freekill, czy nie mam absolutnie wyjebane, więc nawet nie starajcie się przypatrywać, czy był tam freekill. Nie o to chodzi w tej skardze.Serwer: JailbreakDowody: Demko z dnia 13.02.2020, mapa jb_new_chernobyl, runda coś około 2 lub 3. 1 wulgarny język wobec innego użytkownika Przez SK4N3R, 12 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marysia Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 (edytowane) XDDDDDD po pierwsze nie wyzywaj po drugie nie widziałem tego wiec jak miałem stwierdzić czy byl fk czy nie po 3 prowokowales mnie na admin czacie i go naduzywales szczerze mówiąc i nie gram takiego niewiniatka i nie dalem ci bana dlatego ze chcialem byc mily ale widze ze nie mozna byc milym w stosunku dla takich osób i naprawde przypomnij sobie co pisałeś wtedy dopiero pisz skarge dla mnie ussles skarga Pozdrawia czekaj jak ty to powiedziałeś a no ta "typowy adminek jb" Dopowiem tylko ostatnią rzecz przypomnij se co pisales i te dziecinne zdjęcia i teksty zostaw dla siebie Edytowane 12 Lutego 2020 przez Diablo 1 łączę 2 posty w 1 Przez SK4N3R, 13 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p0kj Opublikowano 12 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 To niezłe 'prowokowanie', następnym razem jak mnie zapierdolą bez powodu to też nie będę pisał na admin chacie, bo to prowokacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 jak możne admin zareagować na coś czego nie widział a spam na u@ wkurza i można bana za to dostać wiec powiedział żebyś napisał skargę aby to się rozwiązało 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p0kj Opublikowano 12 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Nie zostawię dla siebie, uważam, że taki okaz debilizmu trzeba przedstawić reszcie świata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 (edytowane) mute lovekrowe za przeszkadzanie w prowadzeniu - 120min a co do @ Diablomiał prawo nie zauważyć bo był ostry młyn odrzucam Edytowane 13 Lutego 2020 przez ravii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi