Bagietka Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 (edytowane) Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/profiles/76561198171487639/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/viloxikowy Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Vilo Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Ten kolega wygrał administratora w czipsach. Dostałem mute za nazywanie kogoś MAG-7 (nazywalem kolesia tak bo buntował sie ciągle kupując mag-7) z powodem PROWOKACJA. A gdy pozniej ktos inny to powiedzial nic z tym nie zrobil. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JailBreak Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) 18:04 mapa: jb_ptz_final2 Edytowane 12 Lutego 2020 przez Bagietka dodanie profilu steam oskarżonego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vilo Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Cześć, jak najbardziej odniosę się do napisanej przez Ciebie skargi gdyż nie poczuwam się w jakimkolwiek stopniu winien - zrobiłem to, co się należało. Pierwsza sprawa to dostałeś najpierw gaga za prowokowanie full focusa pisząc na chacie "mama ci dala na fajki?" "mama kupila ci fajki?". Znalazłeś sobie kolejne odbicie poprzez voice chat, co rundę powtarzałeś regułkę "Ej mag-7 tylko nie zgiń teraz" "ej mag-7 nie wygrasz" - czy coś w tym stylu; użytkownik pod nickiem full focus ewidentnie sobie tego nie życzył więc ponownie dostałeś karę za prowokowanie. Żeby zaraz nie było, że on po tym nazwał Cię wulgaryzmem; tak było, ale również otrzymał słusznego mute za obrażanie drugiego użytkownika; przyjął to bez jakiejkolwiek dyskusji, zgodził się po prostu z karą. Bana jak coś dostałeś na 3 dni za ową rzecz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagietka Opublikowano 12 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Ban za opinie brawo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vilo Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 1 minutę temu, Bagietka napisał: Ban za opinie brawo Gdyby to była normalna opinia to byłoby dobrze, ale znieważyłeś moją osobę publicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagietka Opublikowano 12 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Nie każda opinia jest pozytywna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vilo Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Teraz, Bagietka napisał: Nie każda opinia jest pozytywna Tak to prawda, ale musisz odróżnić znieważenie kogoś od normalnej opinii. Dziękuje, jak dla mnie temat jest zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FullFocus Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Cześć, tak jak napisał vilo, bagieta co rundę na siłę próbował być śmieszny (chyba jakiś pierwszy objaw bycia bezbekiem) następnie poprosiłem go o posługiwanie się moim nickiem, niestety nie poskutkowało tak więc troszkę się uniosłem co spowodowało nałożenie muta na mnie jak i bagiete. Uważam, że kara została nałożona jak najbardziej słusznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagietka Opublikowano 12 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 2 minuty temu, vilo napisał: Tak to prawda, ale musisz odróżnić znieważenie kogoś od normalnej opinii. Dziękuje, jak dla mnie temat jest zamknięty. Czyli starasz sie pozbyć nie wygodnej dla Ciebie opinii? Brawo 1 minutę temu, FullFocus napisał: Cześć, tak jak napisał vilo, bagieta co rundę na siłę próbował być śmieszny (chyba jakiś pierwszy objaw bycia bezbekiem) następnie poprosiłem go o posługiwanie się moim nickiem, niestety nie poskutkowało tak więc troszkę się uniosłem co spowodowało nałożenie muta na mnie jak i bagiete. Uważam, że kara została nałożona jak najbardziej słusznie. Mogłes se prosić ale nie musiałem odnosić sie do niej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Skarga jest głupia odrzucam od razu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagietka Opublikowano 12 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 2 minuty temu, ravii napisał: Skarga jest głupia odrzucam od razu XD 1 SPAM- następne bezwartosciowe wiadomości będą nagradzane warnem Przez SK4N3R, 12 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi