Skocz do zawartości

[Odrzucone] Osłabienie Klasy

Udostępnij

Kelly

Rekomendowane odpowiedzi

Proponuję osłabić klasę hero. Jak na klasę darmowa jest ona zbyt mocna. Usunięcie lub zmniejszenie 20-sto procentowej szansy na natychmiastowe zabicie z kosy prawym przyciskiem myszy. Nie sprawiło by że nie była by ona najczęściej wybiera dramowa klasa ,lecz zdecydowanie była by ona bardziej zbalansowana

@ LeMoNKażda klasa jest dobra na swój sposób? Powiedz mi dlaczego wtedy większość osób nie mająca p ani sp gra hero? Reszta klas jest beznadziejna porównaniu do niej, nawet głupi ninja który ma tylko tec i nie działa mu 15% na zabicie z niego na strzała, nie ma  też skoków nic nie ma. A hero ma szanse zabić z noża na hita, ma ump i 4 skoki? To jest równe?

• Lubię to! 2

6 minut temu, Tamer napisał:

@ LeMoNKażda klasa jest dobra na swój sposób? Powiedz mi dlaczego wtedy większość osób nie mająca p ani sp gra hero? Reszta klas jest beznadziejna porównaniu do niej, nawet głupi ninja który ma tylko tec i nie działa mu 15% na zabicie z niego na strzała, nie ma  też skoków nic nie ma. A hero ma szanse zabić z noża na hita, ma ump i 4 skoki? To jest równe?

hero ma 2 skoki w powietrzu, może ninja nie jest taki dobry ale np. Wyborowy czy Snajper też niektórzy wolą na tych klasach grać. Wystarczy dobrze strzelać z tej broni co się ma. ;)

• Lubię to! 1

na nie 

Oslabienie klasy hero? Nie raz tam gralem i hero nie jest mocna XD A pozatym mozesz grac innymi klasami, kazda klasa jest na swoj sposob dobra tak jak napisal @ LeMoN

Np na dr 1.6 masz kata +1skok ma pistolet i bodajze MP5 - NAVY a smok ma 11 skoków ktore mu sie koncza +  XM1014?

Sa klasy bez dodatkowych skokow i tez ludzie graja wiec nie wiem o co ci biega. [cs 1.6 / cs go dr to dr.] 

K3lly k3lly k3lly klasa Hero no jest dobra Ale ma tylko 3 skoki (2 w powietrzu) 

Jeżeli masz ból dupy o to że jest za mocna to nią graj kup że Golden skippera jesteś w gangu kup se vipa czy svipa jak nie masz i masz +3 skoki jeżeli chodzi o te 20% zabicie z noża to zmienić można na 15% ale i tak powinno zostać 20% ale jak chcecie. 

Moje zdanie:

Na Nie 

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności