Skocz do zawartości

[Przyjęta] Większy rygor i drobe zmiany kosmetyczne

Udostępnij

Alzotr

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja to:

mutowanie bądź zrobić mikro wyłączone dla więźniów. (1)

dodanie punktu do regulaminu. (2)

żywe osoby nie słyszą martwych osób. (3) 

dodać ogólne menu dla wszystkich. (4)

zaktualizować /info. (5)

Treść:

(1) Mutować więcej za nadużywanie mikrofonu (przez osoby bez mutacji, przeszkadzające w prowadzeniu, bindy, etc..), bo to komedia. Bądź dodać tak jak napisałem wyżej wyłączone mikro dla więźniów z możliwością włączenia przez prowadzącego.

(2) Dodać punkt który nakazuje wszystkim by dali wypowiedzieć się adminowi jeśli jest jakaś sprawa do wyjaśnienia, odnośnie fk, etc. albo dać jakąś odrębną komendę dla Admina która podczas jego gadani wycisza wszystkich na czas gdy gada.

(3) Na pewno zmniejszyło by to chaos na serwerze czy też podpowiadanie przez czat głosowy przez martwe osoby, ofc. Admini normalnie by słyszeli martwych.

(4) Pod komendą np. /menuct dać dla klawiszy, zastępcy prowadzącego i prowadzącego menu dostępne tylko po stronie CT wyglądało by następująco, np: Napis (działanie)

1. Wez Wardena (z automatu piszę nam /w i daje nam wardena)

2. Wez Zastepce Wardena (z automatu piszę nam /d i daje nam zastępce wardena)

3. Menu Wardena (z automatu piszę nam komendę dostępną tylko dla wardena, np. /menuw

1. Otworz cele (z automatu piszę nam /o)

2. Sojusz (z automatu piszę nam /sojusz)

3. Zabawy (z automatu piszę nam /zabawy)

4. Friendly Fire (z automatu piszę nam /setff; ustawienie tej komendy tylko i wyłącznie dla prowadzącego)

4. Freeday (z automatu piszę nam /fd)

5. Ustawienia Markera (z automatu piszę nam /marker)

6. Przedluzenie czasu (z automatu piszeę nam /ex)

Komenda /menu byłaby ogólną komendą dostępną dla wszystkich wyglądało by następująco, np: Napis (działanie)

1. Menu CT (z automatu nam piszę /menuct)

2. Powtorzenie polecen (z automatu nam piszę /repeat) *Tylko dla wiezniow*

3. Bron (z automatu piszę nam /g)

4. Sklep (z automatu piszę nam /sklep)

5. Ruletka (wyświetla nam nowe menu, komenda np. /rubet)

1. Wpisz ile chcesz obstawić: <x> (z automatu nam piszę /ru x)

6.Gang menu (z automatu nam piszę /gang)

8. Nastepna strona

9. Wyjdz

Następna strona

1. Informacje (z automatu nam piszę /info)

2. Info o vipach (z automatu piszę nam komendę, np. /infovips i otwiera nowe menu)

1. VIP (z automatu nam piszę /vip)

2. SVIP (z automatu nam piszę /svip)

3. Kolor czatu (z automatu nam piszę /colors) *tylko dla vipow i administracji*

4. Muzyka (z automatu nam piszę /res)

5. Glosowanie na zabawe (z automatu nam piszę /gzabawa)

6.Fajki (wyświetla nam nowe menu, komenda np. /fajkimenu)

1. Ilość fajek (z automatu nam piszę /fajki)

2. Przelew (wyświetla nam nowe menu, komenda np. /przelewf)

1. Wpisz ile fajek chcesz przelać <x>, po wpisaniu i kliknięciu enter -> wyświetla nam menu z wyborem gracza

7. Poprzednia strona

8. Nastepna strona

9. Wyjdz

Następna strona

1. Info o karach (z automatu nam piszę /comms)

2. Wybor skinów

1. Wybierz swoj model (z automatu piszę nam /modele)

2. Wybierz rodzaj noza (z automatu piszę nam /knife)

3. Wybierz skiny do broni (z automatu piszę nam /ws)

7. Poprzednia strona

9. Wyjdz

<> - pole do wpisania

** - napis na czerwono

(5) Głównie chodzi mi tutaj tylko o konkretnych komend do podpunktu z komendami, takich jak: !info, !menu, !t, !ct. Myślę, że takie coś w zupełności by wystarczyło jeśli by powyższe menu zostały wprowadzone. Oczywiście dla chętnych zawsze można wypisać wszystkie komendy bądź zrobić odrębny temat na forum o dostępnych komendach i ich opis

* - nowe komendy

Z góry dzięki ;)

Pozderki

• Lubię to! 1
2. Nie można używać w swoich wypowiedziach koloru czerwonego oraz zielonego. Wyjątkiem od tego są Użytkownicy posiadający odpowiednie rangi (Kolejno Właściciel Sieci/Opiekun Serwera/Major Admin Serwera oraz Moderatorzy). Zmieniam kolor

Przez SK4N3R,

1. Będzie najprawdopodobniej naprawiany/dodawany plugin gdzie w momencie gdy prowadzący mówi to więźniów wycisza.

Oraz trochę przycisnę adminów aby bardziej mutowali.

2. Jak dla mnie niepotrzebny jest ten punkt w regulaminie, ponieważ zawsze znajdzie się luka pomiędzy wypowiedziami graczy aby coś przekazać. Każdą sprawę można też na spokojnie wyjaśnić na czacie jak i w wiadomościach na steam. 

3. Zdecydowanie na nie. Liczebność graczy jak dla mnie by się zmniejszyła na serwerze.

4. Naprawdę fajna propozycja, pomogła by wielu nowym osobą jak i pewnie ułatwiła grę stałym graczom.

5. Yep

Chciałbym tylko dodać jedną rzecz jeszcze która przyszła mi do głowy przed chwilą,

Cytat

3. Menu Wardena (z automatu piszę nam komendę dostępną tylko dla wardena, np. /menuw

dodać tutaj jeszcze jeden punkt:

4. Friendly Fire ( z automatu piszę nam /setff) i ogólnie nie wiem czy to jest komenda tylko dla prowadzącego ale dodałbym ją żeby mógł tylko prowadzący jej używać.

Jeśli przeczyta to jakiś moderator to poprosiłbym o edytowanie mojego postu i podmiany powyższego fragmentu na poniższy:

Cytat

4. Friendly Fire (z automatu piszę nam /setff; ustawienie tej komendy tylko i wyłącznie dla prowadzącego)

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności