Anonowski Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Nick: Nikolaus arenaskilla.pl Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ myśle , że jestem dobrym kandydatem na te stanowisko, serwer sprawia mi dużo radości Doświadczenie w adminowaniu: Brak ale się uczę Jak długo gram w CS:GO?: 3 lata (jest to mój smurf) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: W weekendy w dni szkoły 17.30-21 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[FND] nikolaus arenaskilla.pl/185.73.228.158:30004/ https://www.gametracker.com/player/nikolaus arenaskilla.pl/185.73.228.158:30004/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/id/nikolaus1234 Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 (edytowane) -Mutacja +sm Tak (Aaaaaa jeśli ci się pomylilo to okej daje na tak Ale ja wejdę na serwer i zobaczę czy oszukałeś ) Edytowane 4 Lutego 2020 przez Pawelu10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonowski Opublikowano 4 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 (edytowane) O jezu pomyliło mi sie z mutacją !! ;/ mam taki bardziej dorosły głos pomyliło mi się pawelo na v2 deathruna wbij bo tam admina chce. WBIJAJ Edytowane 4 Lutego 2020 przez Nikolaus 1 1 1 poprawione, poczekaj teraz na opinie innych użytkowników i decyzję rang wyższych Przez SK4N3R, 4 Lutego 2020, edytowane 4 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menco Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Na Tak +Mutacja +-Wiek +sm +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Nie Nie ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 +mutacja +wiek +gt na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToTenZiomek Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Na tak +Mutacja +Wiek +Sm +Aktywność Na TAKシ✞𓂺 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byali Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Na tak +wiek +ogarnia +Sm +Mutacja +Aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Tak, na okresik sprawdzić czy sobie poradzi ;pp -doświadczenie +/-SM ++GT +Mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 -sm na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alanowskyv1 Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 +wiek -doświadczenie +-sm +mutacja Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alanowskyv1 Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Edit: Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 2 godziny temu, SKJ napisał: Nie Nie ogarniasz Jak SKJ byl majorem na tym serwerze to musial nie raz cb zauwazyc jak mozesz nie ogarniac wiec przykro mi ale jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Tak +dobry człowiek +sprawdzi się +jak coś to mu pomogę +wiek +mutacja +nie łamie regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 12 godzin temu, SKJ napisał: Nie Nie ogarniasz SKJ miał mojara więc chyba coś o tobie wie Na NIE -nie ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToTenZiomek Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Jak mamy pisać argumenty to ok 1.Gra tu 3-4 lata 2.Uczisza dzieci i nie jedno zbanowali poprzez danie ss 3.Gram z nim 5 lat i nie raz ogarniał bycie adminem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Na nie -nie ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H1M4W4R1 Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Na Tak +/- Wiek +sm +mutacja +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper88890 Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 (edytowane) TAK ! Bo to fajna morda. Edytowane 5 Lutego 2020 przez kacper88890 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azorek Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Jestem na TAK: +wiek +mutacja +nie łamie regulaminu +miły człowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABIXON Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Na tak +gt +mutacja +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Zobaczymy co z tego będzie Okres próbny 7 dni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi