PABIXON Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Nick: PABIXON ArenaSkilla.pl Wiek: 15lat Dlaczgo ja mam otrzymać admina: Na serwerze nie zawsze jest ktoś kto ogarnął by ludzi z serwera, więc chciałbym to zmienić szczególnie w godzina nocnych, myślę że nie sprawi mi to problemu. Doświadczenie w adminowaniu: Miałem admina na serwerze deathrun v2 Jak długo gram w CSGO: Ponad 4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze: W wolne od 13-2, w dni szkolne 15-24 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[AS] PABIXON ArenaSkilla.pl/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[THC] PABIXON ArenaSkilla.pl/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[Knife] PABIXON ArenaSkilla.pl/137.74.7.15:30050/ Znajomości SM: 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198343259056/ Mikrofon: Tak. Mutacja głosu: Nie Czy przeczytałem regulamin Admina: Oczywiście 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 +-WIek +GT -Mutacja +Doświadczenie + Kultura Oczywiście że TAK, kolejny ogarnięty admin na to stanowisko i na to community Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Tak Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Tak +doświadczenie +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Nie -nie ogarnia -brak kultury -brak mutacji -Na drv2 nic sobą nie zaprezentował łamał regulamin jako admin 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menco Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Na Tak +wiek +gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Na tak lekkie spiny mieliśmy ale ogarniasz ct i ogólnie ogarniasz pare razy słyszałem że znasz regu +wiek +sm +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqua Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Tak +czas na serwerze +doświadczenie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Tak +gt +doświadczenie / Bedac adminem na drv2 radził sobie dobrze. -mutacja +kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Ogarnia i się nada, na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 + ogarnia Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Ta Ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archmage Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Tak +ogarnia +aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RupTaK Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Gracza znam już pewien czas i według mnie poradziłlby sobie jako administrator. Na only awp zachowywał się poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 -wiek +aktywności -/+ SM Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k13rowca Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 jestem na tak dal mi 2000 fajek na serwerze i mowil zeby dal na tak +wiek +aktywności +ogarnia +kultura +czas na serwerze +doświadczenie +GT +mutacja 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k13rowca Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Jednak zmieniam zdanie daje na nie z nie chciał mi dać kolejnych 2 tyś, nie nadaje się na admina robi freekille i nie respi oguem bez kultury nie to co ja, poczekajcie tydzień i składam podanie będę najlepszym adminem i wszystkie chwasty powyrywam 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 na tak ogarnity + gt+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi