Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Majorkowi HnS się coś pomyliło chyba.

Udostępnij

thxthxty

Rekomendowane odpowiedzi

Przepraszam z góry za kolejne mk. :V

Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198928612136

Link do steam oskarżonego: Nie chce mi sie szukac

Nick: Leon

Nick oskarżonego: @ DOMINO- m@
Opis sytuacji: Zacznijmy od tego, że wbijam sobie w środę na hns'a. Idę szukać po chwili jakiś randomek sobie drzwi blokuje zgłaszam to @ DOMINO a on reaguje po dwóch minutach.Chwile przed tym jak zareagował napisałem "nie blokuj smiećiu" czy jakoś tak.Po chwili gracz dostaje bana ja sobie gram tak już z osiem może 10 minut i nagle mut  na 30 minut  zamiast gag (ktoś tu nie ogarnia).Jednak po chwili się poprawia i daje mi kenbla z dupy a gdy pytam się @ DOMINOza co on mi odpowiada na psay'u masz w powodzie.+Jeszcze faworyzuje graczy którzy mnie prowokowali daje im masę ostrzeżeń a mi nie .
Serwer: HnS
Dowody:Demko mapy nie pamiętam ale to było 22.01.2020 godzina 17:53 :D

Przypominam, że majorek miał już upomnienie..

Edytowane przez thxthxty
  • WOW MEGA! 2

Nie wiem co pisał Leon, ale zareagował banem na blokującego drzwi. Moim zdaniem nie ogarniałeś serwera, bo ciągle leciały wyzwiska i ludzie mówili co naprawdę masz robić. Wygląda to tak jakbyś nie był pewny tego co robisz, a jesteś Majorem i moim zdaniem powinieneś być przykładem dla adminów. To tyle co mam do powiedzenia na ten temat. Polecam oglądać od mniej więcej 3/4 demka.

Chciałbym potwierdzić tak zaistniałe sytuacje związane z faworyzacją, bo takowe często występują jak i nadużywanie swych praw. W jaki sposób zapytacie? Często m@ robi takie głosowanko "ODPALAMY AUTOBH TAK/NIE" do czego oczywiście nie ma prawa, lecz ma dostęp do tego typu komend.

Znalazłem chwilkę czasu więc odpiszę:

1. od 2-3 tygodni średnio gram na hns z powodów zaliczeń (nieobecnosci)

2. czasami nie mam głowy do uspokajania ludzi na serwie a czasami mam voice_scale 0.01 i nie wszystko słyszę tak dokładnie żeby wychwycić każdy szczegół

3. to racja że mam mniejszą "tolerancję" w sprawie ostrzeżeń do graczy, którzy notorycznie go (regulaminu) nieprzestrzegali/nieprzestrzegają i "kary", które wobec nich stosuję i stosują admini hns są po prostu surowsze.

4. Sprawa z BH wygląda następująco: Gracze do skutku proszą o zrobienie głosowania na nie/włączenia go twierdząc że to urozmaici rozgrywkę 

5. 2-3 razy w miesiącu na rundę to dużo? ,włączam je TYLKO gdy głosowanie poprze 100% graczy najczęściej przy małej ilości graczy, w porach wieczornych na dużych mapach

• Smutne. 1

Powiem tak DOMINO nie daje ci ostrzeżeń dlatego że notorycznie łamiesz regulamin serwera. Z własnego doświadczenia gdy dałem ci ostrzeżenie to ty miałeś to głęboko w poważaniu. Nie wspomnę o ciągłych prowokacjach z twojej strony. A po za tym czy gag 30min to tak dużo żeby pisać skargę? Każdemu zdarza się zły dzień bo to normalne, no ale bez przesady aby takie wielkie halo robić. 

• Haha! 2

LOGAN - obraza, prowokacja - mute 240 min

Leon dostałeś słusznego gaga.

Ogólnie to LOGAN z początku dostał ostrzeżenie od domino za obrazę i ledwo po ostrzeżeniu w jakieś 1.5 minuty LOGAN wyzywał Leona z 3 razy i sprowokował Leona 3/4 razy i nie dostał muta. 

21 godzin temu, thxthxty napisał:

Idę szukać po chwili jakiś randomek sobie drzwi blokuje zgłaszam to @ DOMINO a on reaguje po dwóch minutach.

Reaguje po chwili*

Po chwili gracz dostaje bana ja sobie gram tak już z osiem może 10 minut i nagle mut  na 30 minut 

Chłop dostał bana i domino od razu dał muta a nie po 10 min... (przypadkowego od razu się poprawił i dał gaga)

Jeszcze faworyzuje graczy którzy mnie prowokowali daje im masę ostrzeżeń a mi nie.

To jest prawdą.

• Lubię to! 1

W dniu 26.01.2020 o 22:45, Matysiak napisał:

Chciałbym potwierdzić tak zaistniałe sytuacje związane z faworyzacją, bo takowe często występują jak i nadużywanie swych praw. W jaki sposób zapytacie? Często m@ robi takie głosowanko "ODPALAMY AUTOBH TAK/NIE" do czego oczywiście nie ma prawa, lecz ma dostęp do tego typu komend.

Również podpalanie oraz zmianę airaccelerate, generalnie zabawa i nadużywanie praw majora.

A propo faworyzacji grałem kiedyś sporo na HNS i poznałem domino. Wnioskuje że faworyzuje graczy, którzy grają z nim w cs czy też tam na za TS siedzą. MAJOR nie powinien faworyzowac graczy A czym bardziej nadużywać praw majora. 

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużony

Temat się lekko zagubił. 

@ DOMINOdostaje ostrzeżenie. Jeżeli faworyzacja lub nadużycia typu zmiana cvar'ów, korzystanie z fun commands będzie nadal występować, to proszę o zgłoszenie w kolejnej skardze. Rozumiem, że niektórzy gracze mogą łamać regulamin częściej niż inni, ale zasługują chociaż na jedno ostrzeżenie.

Mam nadzieję, że ta skarga będzie pewnego rodzaju nauczką, która pozwoli na zauważenie, że wszystko w życiu jest ulotne. Szczególnie uprawnienia na AS ;)

Sprawa została wyjaśniona.
  • Smutne. 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności