Ciapata Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/ZofiaMua/ Link do steam oskarżonego: Brak linków Nick oskarżonego: http://m.in Danzyk(admin) / Que / $ WiktoriX $ i kilku innych Opis sytuacji: Liczne ataki na moją osobę, gdzie admin Danzyk nie reaguje na słowa graczy. Dodatkowo dodaje szeptem za ile się niby "sprzedaje" na serwerze. Nie jest to pierwszy problem z adminem na serwerze. Gracze robią co chcą, a administracja nie reaguje na zachowanie graczy (przynajmniej w większości). Serwer: HnS Dowody: [GOTV] seek_bloody_street | 00:40 - 01:15 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerN Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 (edytowane) Potwierdzam Edytowane 26 Stycznia 2020 przez GerN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Sama się z nami śmiałaś z tych "ataków" więc w czym problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaNzYk Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Wszyscu na serwie sb luzno rozmawiali a Zofia sama śmiała sie z tych żartów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Regulamin inaczej mówi jak widzę w tym przypadku [według niektórych]. Zadaniem adminów jest chyba przestrzeganie regulaminu. Można się śmiać z takich spraw, ale są też pewne granice. Ciekawi mnie czy są na serwerze jakie kol wiek ostrzeżenia od adminów w kierunku graczy, którzy tak mówili. Nie ważne czy gracze sobie chcą "pomiędzy sobą" pogadać luźno [np. z przekleństwami] na czacie głosowym serwera. Kilka razy miałem przypadki że, gracze tak ze sobą rozmawiają, jednak jest regulamin i zmutowanie kilku graczy w takich sytuacjach jest wymaganie, gdy nie rozumieją zasad na serwerze. "Luźnie rozmowy" to na teamspeak/discord. // Sorki za spam moderatorzy 🔇 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciapata Opublikowano 26 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Fakt śmiałam się, bo co innego miałam zrobić ? Wyjść z serwera średnio bo chciałam pograć , przestać się odzywać tez nie bo było by znowu ze się przestraszyłam czy coś , powiedzieć żebyście przestali tez nie bo zaczelibyście jeszcze bardziej po mnie jeździć 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiktoriX Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Sama mówiłaś na siebie ,,ciapata" ,,czarnulka'' i kilka innych podobnych wyrażeń, więc nie wiem w czym problem. A z tym że kobiety głosu nie mają to ja powiedziałem że dzieci i ryby głosu nie mają. Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciapata Opublikowano 26 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 (edytowane) W skardze nie chodziło mi o wyzwiska ,,czarna” czy „ciapata” bo tak , mówiłam ze mi to nie przeszkadza i wręcz lubie jak ktoś tak mówi. Bardziej chodziło o seksistowskie żarty. Rowniez pozdrawiam Edytowane 26 Stycznia 2020 przez ZofiaMua 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Obejrzałem demko i mogę stwierdzić, że nie leciało tak dużo tekstów w twoją stronę. Co mi rzuciło się w oczy to gdy zabiłaś biednego chomika powiedział chyba WiktoriX ,,Kastrat zabił kastrata". Admini reagowali tylko na niekulturalne zachowanie jednego z graczy. W nestępnej mapie poszła po jakiś 2 minutach i nic się nie działo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Przeciez zachowanie graczy na serwerze było w miare normalne i spokojne. XD Co do twojej skargi o 14 godzin temu, ZofiaMua napisał: Liczne ataki na moją osobę To są błędne. 13:30 - śmiejesz się razem ze swoimi "przyjaciółmi" jak to w końcu ich nazwałaś XD 13:45 - Uśmiechając się powiedziałaś "Zboczeńcy" oh i ah. 14:10 - "Zbieramy na fundacje chirurgiczne odnowienie błony dziewiczej" - sama cisnęłaś z tego pompe xdxd 24:20 - "Ja piedole, ale się zesrałam" - "zmień majtki" - śmiejesz się z tego Nie rozumiem po co piszesz skargi skoro prowokując ich szukasz jedynie co Atencji w swoją stronę. Skarga do odrzucenia. 13 godzin temu, ZofiaMua napisał: Bardziej chodziło o seksistowskie żarty. Przypominam. ŚMIAŁAŚ SIĘ XDXD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi