Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na Admina

Udostępnij

Ciapata

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/ZofiaMua/
Link do steam oskarżonego: Brak linków :/
Nick oskarżonego: http://m.in Danzyk(admin) / Que / $ WiktoriX $ i kilku innych
Opis sytuacji: Liczne ataki na moją osobę, gdzie admin Danzyk nie reaguje na słowa graczy. Dodatkowo dodaje szeptem za ile się niby "sprzedaje" na serwerze. Nie jest to pierwszy problem z adminem na serwerze. Gracze robią co chcą, a administracja nie reaguje na zachowanie graczy (przynajmniej w większości). 
Serwer: HnS
Dowody: [GOTV] seek_bloody_street | 00:40 - 01:15

• Smutne. 1
  • Haha! 1

Regulamin inaczej mówi jak widzę w tym przypadku [według niektórych].
Zadaniem adminów jest chyba przestrzeganie regulaminu.

Można się śmiać z takich spraw, ale są też pewne granice. Ciekawi mnie czy są na serwerze jakie kol wiek ostrzeżenia od adminów w kierunku graczy, którzy tak mówili.
Nie ważne czy gracze sobie chcą "pomiędzy sobą" pogadać luźno [np. z przekleństwami] na czacie głosowym serwera.
Kilka razy miałem przypadki że, gracze tak ze sobą rozmawiają, jednak jest regulamin i zmutowanie kilku graczy w takich sytuacjach jest wymaganie, gdy nie rozumieją zasad na serwerze.

"Luźnie rozmowy" to na teamspeak/discord.

// Sorki za spam moderatorzy  🔇

Fakt śmiałam się, bo co innego miałam zrobić ? Wyjść z serwera średnio bo chciałam pograć , przestać się odzywać tez nie bo było by znowu ze się przestraszyłam czy coś , powiedzieć żebyście przestali tez nie bo zaczelibyście jeszcze bardziej po mnie jeździć 

• Smutne. 4

Sama   mówiłaś   na   siebie  ,,ciapata"  ,,czarnulka''     i   kilka   innych   podobnych   wyrażeń,   więc  nie   wiem  w  czym    problem.   A   z  tym   że   kobiety   głosu   nie   mają  to  ja  powiedziałem  że   dzieci   i   ryby  głosu  nie   mają.   Pozdrawiam:)

Obejrzałem demko i mogę stwierdzić, że nie leciało tak dużo tekstów w twoją stronę. Co mi rzuciło się w oczy to gdy zabiłaś biednego chomika powiedział chyba WiktoriX ,,Kastrat zabił kastrata". Admini reagowali tylko na niekulturalne zachowanie jednego z graczy. W nestępnej mapie poszła po jakiś 2 minutach i nic się nie działo.

Przeciez zachowanie graczy na serwerze było w miare normalne i spokojne. XD
Co do twojej skargi o 

14 godzin temu, ZofiaMua napisał:

Liczne ataki na moją osobę

To są błędne. 
13:30 - śmiejesz się razem ze swoimi "przyjaciółmi" jak to w końcu ich nazwałaś XD
13:45 - Uśmiechając się powiedziałaś "Zboczeńcy" oh i ah.
14:10 - "Zbieramy na fundacje chirurgiczne odnowienie błony dziewiczej" - sama cisnęłaś z tego pompe xdxd
24:20 - "Ja piedole, ale się zesrałam" - "zmień majtki" - śmiejesz się z tego

Nie rozumiem po co piszesz skargi skoro prowokując ich szukasz jedynie co Atencji w swoją stronę. 
Skarga do odrzucenia.

13 godzin temu, ZofiaMua napisał:

Bardziej chodziło o seksistowskie żarty.

Przypominam.
ŚMIAŁAŚ SIĘ XDXD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności