Houdini Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Nick: Houdini Imię: Bruno Wiek: 16 (w marcu 17) Dlaczego ja mam otrzymać tę rangę?: Staram się aktywnie uczestniczyć w życiu forum i często widzę, że skargi potrafią nie mieć rozwiązania przez około 2 dni. Nie odbieram kompetencji aktualnym członkom UnBan Team. Chciałbym im pomóc, aby użytkownicy mogli liczyć na szybkie rozwiązanie ich problemu. Doświadczenie w ocenianiu demek: Zajmowałem się tym na innej sieci, lecz nie mogę przedstawić dowodów gdyż zmienili wygląd forum i wszystko się zresetowało Jak długo gram w CS:GO?: 5 lat Ile czasu poświęcam forum dziennie: 3-4h Znajomość SM: 5/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/faesseesa/ Kontakt: Forum, Discord , Steam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Totalnie nie wiesz o co chodzi z zadaniem UBT Nie ogarniesz Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 twoje 3 podanie na ubt w ciagu miesiaca, calm down. -watpie, ze sobie poradzisz ^nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 3 podanie w miesiącu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Xd uśmiałam sie To że stoją 2 dni to nic wielkiego XD tobie w sumie by tak samo się nie chciało albo po prostu nie miałbyś na to czasu. Nie -3 podanie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 (edytowane) Nie 3 podanie w miesiącu Nie ogarniesz Edytowane 25 Stycznia 2020 przez D3V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Nie Nie ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerN Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Niestety kolego, ale na nie. Na HnS nie zajmujesz się nawet demkami [głownie tymi sprawami zajmuję się ja oraz ostatnio PrądoJeb], wiec prawdopodobnie nie ogarniesz tego stanowiska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 NIE Sorki -nie ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 zamykam na prośbę autora Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi