Sadystka Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Nick: Sadystka Wiek: 15 jeszcze Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem raczej ogarniętą osóbką i chciałabym pomóc w ogarnianiu serwerka. Każda para rąk przyda się do pomocy! Po co się rozpisywać skoro zawsze jest ta sama śpiewka? Doświadczenie w adminowaniu: Długo długo fest Jak długo gram w CS:GO?: 2,749h wystarczająco długo ;v W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Częściej wieczorami po szkole jakoś ok godz 18 a w weekendy od 13,14 zależy Link GT: Klik - aktywność w miare nadrobiona prócz ostatnich 2 dni :v Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: Klik Mikrofon: Tak - w końcu jedna osoba nie znosi mnie słuchać XDXD Mutacja głosu?: Czy przeczytałem regulamin Admina?: Yop 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Skoro termii to piesek sadystki to tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 +aktywność +doświadczenie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 +doswiadczenie -mutacja -toxic sometimes +akty na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 +doswiadczenie +akty Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 +/- sm + wiek YES Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 +SM +wiek +aktywność TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Bocisko b3z skyllaa ze Na Tak Ogarnięta Sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Tak +ogarnia +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Tak +wiek jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 skarga khem khem - zachowanie + doświadczenie + faworyzuje takiego kretyna jak ja khem khem TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 -wiek +aktywnosc +- sm +ogarnieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 na tak bo dobra kobita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 +aktywność +/-sm +doświadczenie Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 +aktywność +ogarnia tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 +doświadczenie +aktywność +/-sm Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 tak +karaoke +doświadczenie -mutacja +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 +-Wiek +Aktywność +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termii Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termii Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi