Easy Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Nick:❤Easy❤arenaskilla.pl Wiek: 15 lat Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chciałbym otrzymać admina ponieważ gdy wchodzę na serwer a nie ma admina to np. osoby wyzywają się lub nadużywają mikrofonu bez mutacji. Doświadczenie w adminowaniu: Miałem admina na innej sieci Jak długo gram w CS:GO?: Gram 3 lata z przerwami W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: od 16:30 do 22:00 Link GT: https://www.gametracker.com/player/❤Easy❤arenaskilla.pl/185.30.124.110:30000/ Znajomość SM:4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/bartek3333/ Mikrofon:Tak Mutacja głosu:Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?:Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Jesteś od niedawna na serwerze, pograj jeszcze troche z nami i może zmienię zdania, ale narazie jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 + sm + aktywność TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyWin Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 -konto pod podanie -krótko tu grasz Narazie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Na tak. Dobra mordka, pomocny, i przede wszystkim kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesio Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Na Nie -krótko tu grasz -konto pod podanie +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destinakjednorozec Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Na Nie -krótki staż na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 +sm +wiek +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Grasz od tygodnia to chyba wystarczy Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Nie znam jeszcze tego Pana ale TAK +Wiek jak na Dr'ke +Mutacja +SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menco Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Na Tak +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Aktywność znacząco spadła w ostatnich dniach. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi