meep Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Nick: ɱεερ Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: wcześniej posiadałem już rangę na tym samym serwerze jednak z powodu awarii komputera nie byłem w stanie grać przez dłuższy czas przez co ranga została mi zabrana. W czasie "adminowania" tutaj nie otrzymałem żadnej skargi i tym razem postaram się o to samo :D Doświadczenie w adminowaniu: Przez pare lat grania zdarzało mi się mieć już admina na różnych serwerach cs:go jak i garry's mod W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: ja zawsze gram Link GT: https://www.gametracker.com/player/%5BRAGE%5D%20%C9%B1%CE%B5%CE%B5%CF%81/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: 4-5 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198346971876/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak, kilka razy już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 +sm +doświadczenie +wiek Na tak Tylko te linki masz zwalone 😧 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Tak +sm +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 27 minut temu, meep napisał: Mutacja głosu: Tak 😮 +Mutacja +SM +Doświadczenie +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 (edytowane) Na tak +SM +Doświadczenie +aktywność Ale ogarniaj czasami mikro. (You know what I mean ) Edytowane 22 Stycznia 2020 przez Houdini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 tak +sm +wiek +aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meep Opublikowano 22 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 2 minuty temu, Houdini napisał: Na tak +SM +Doświadczenie +aktywność Ale ogarniaj czasami mikro. (You know what I mean ) hehehe, wbija translator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 (edytowane) Okres próbny moim zdaniem. Ostatnio zdarzyło Ci się łamać regulamin serwera, co nie zbyt dobrze świadczy o przyszłym adminie. Edit: Ale skromny jesteś... Cytat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: ja zawsze gram Edytowane 22 Stycznia 2020 przez uSzanowankoo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Tak Sm Wiek Aktywność Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 35 minut temu, meep napisał: hehehe, wbija translator Wypowiadanie się w swoim podaniu hmmm Nie Łamiesz regulamin. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Lancelot Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makson Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Tak +Aktywność +Wiek +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 (edytowane) Wraz z adminami dajemy mu "szansę" Aplikant został przyjęty na stanowisko na dwu-tygodniowy okres próbny. Edytowane 23 Stycznia 2020 przez DOMINO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi