Matysiak Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 (edytowane) Link do steam: I tak jest wam nie potrzebny. Link do steam oskarżonego: Domcia, Bagieta, Kostek, Dzieci z Serwera. Nick oskarżonego: Bagieta, Domcia, Kostek+Dzieci z serwera. Opis sytuacji: Początek rundy, Domcia pyta się czy może wrócić kostek jej pozwala, jednakże gdy Arczi pyta się czy może wrócić zostaje zabity. Faworka, po której pisałem /zglos i dodawałem na advercie własny powód aby admini zrozumieli przekaz a jedyne co dostałem to Domcie pisząca: Kostek nie faworyzuj :>. Następna runda, zabawa i administracja nie potrafi ogarnąć krzyczących graczy przez co nie da się grać. Kolejna runda OITC, znowu ta sama śpiewka a Domcia upomina tylko jedną osobę. Administracja ewidentnie nie radzi sobie z serwerem, jakim jest JailBreak. Polecam zobaczyć całe demko bo bardzo dużo się dzieje. Generalnie całą mapę ludzie się wyzywają/nadużywają. Serwer: Jailbreak Dowody: Demko jb_spy_vs_spy_beta7 Data i godzina: 20.01.2020 ok. godziny 17:00 Rundy: Od wyniku 0:2 do końca mapy. Od siebie dodam, że to nie pierwsza sytuacja w której admini nie mogą zapanować nad serwerem... Liczę na jakiekolwiek konsekwencję związane z tą sprawą. Edytowane 20 Stycznia 2020 przez Matysiak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Sprawę z faworka przedstawiłem @ SK4N3Rna pv o jego zdaniem poprawnie zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twsddzmp Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagietka Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Przepraszam za sytuacje jaka sie nadazyla. Jeszcze mi ciezko ogarnac tyle osob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 (edytowane) potwierdzam i niema tu żadnego przedstawienia sytuacji na pv. Domci pozwoliłeś powrócić, Arczi sie pyta czy może powrócić niezgadzasz się a to jest faworyzacja Edytowane 20 Stycznia 2020 przez Jozek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Cypuś - mute 180 - nadużywanie Arczi - mute 360 - kultura rival - mute 720 - naduzywanie, kultura, darcie mordy Layuuu - mute 180 - naduzywanie Józek - mute 360 - naduzywanie + kultura Voraser - mute 180 - naduzywanie ToxiC - mute 360 - naduzywanie + kultura 16:20 - Kostek pozwolił powrócić Domci 16:43 - faworka (Kostek nie pozwolił powrócić Arcziemu) - to już zostało wyjaśnione. Domcia: 18:40 - "Kurde przestańcie mówić trzech na raz" - Nic nie robi. 22:20 - Arczi zachowywał się skandalicznie - Domcia nic nie robi. 23:55 - "Oj nie naduzywać tego mikrofonu tak, co? - Domcia 2k20 - Brak reakcji. 24:35 - woooooooooooooo "kultura" - Zainteresowała się nic nie robiąc XDXDXD Bagieta już zrezygnował więc nawet tutaj go nie wliczam. Domcia kompletnie nic nie ogarnia nawet co się dzieję na serwerze. Zamiast go ogarnąć na początku mapy (nie wiem jak to określić XD) "flirtowała" z rivalem co mnie śmieszy zamiast zainteresować się co sie odwala. Dengu @ SK4N3R 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 @ Domciazostaje zdegradowana, również też za tą sytuację: Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi