Dakar Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Nick: (Na jakim grasz na serwerach)Dawzombie Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Gdy wchodzę na serwer zawsze na początku piszę skarge ponieważ nie da się grać bardzo dużo ludzi nie widzi swoich błędów np. w ct Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Tak z 5 miesięcy Jak długo gram w CS:GO?: koło 2 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: poznych Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków)https://www.gametracker.com/player/[Ninja] Dawzombie/137.74.7.15:30050/ ostattnio mało gram i się poprawie Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci)4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/rakdawzombie/ Mikrofon: (Tak/Nie)tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet)nie Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Jestem na nie -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 (edytowane) Nie. -Prowokujesz innych graczy. -Nadużywasz. Edytowane 20 Stycznia 2020 przez Matysiak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 NIe -doświadczenie - aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 (edytowane) Jestem na nie, -dziecinne zachowanie -freekillowanie Edytowane 20 Stycznia 2020 przez Mroxer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Nie -nie ogarnia CT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Nie. Nie ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Nie -Niedojrzały -Ban na dc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Nie -nie ogarniasz -czesto zachowujesz jak typowy KID - Bardzo dobrze ogarniasz CT -atencjusz -mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 -rep kid -rep wiekszy kid ode mnie -rep naduzywasz -rep nikt cie nie chce jako admin jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi