MroKu Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 (edytowane) Nick: Mroczeq Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?:Szczerzę, to wiem ze nie dużo powodów żebym miał admina wiem jakie rzeczy jakie robiłem w przeszłość zresztą widać to po mutach/gagach,nie wierze w takie coś jak ''nowy rok, nowy ja'' ale chciałbym pokazać ze się poprawiłem i ze będe dobrym adminem. Jest mało adminów i dużo graczy, ciężko jest ogarnąc taki harmider więc chciałbym pomóc serwerowi chociaz na okresie próbnym. Doświadczenie w adminowaniu: Byłem adminem na serwerze 2 maps i na 5v5 Jak długo gram w CS:GO?: 3 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: w tygodniu od 15 do 22 a w weekendy cały dzien Link GT: https://www.gametracker.com/player/[AS] %40MroCzeq-/137.74.7.15:30050/ Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/MroKuEz/ Mikrofon: Tak. znajomość sm: 4/10 Mutacja głosu: nie Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak pare razy Edytowane 14 Stycznia 2020 przez MroKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 (edytowane) O boże jakiś kid z AS Na tak, gość da bana jak trzeba a adminów brakuje. Edytowane 14 Stycznia 2020 przez Matysiak 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaspus123 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Okresik próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Tak przynajmniej się nie będzie bał dać muta i da go mniej w niż 5 minut 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 +sm +aktywnosc -toxic -naduzywasz mikrofonu ^przez te dwa powody, jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Oczywiście że tak, chłop jest stanowczy i aktywny tylko we to zachowanie popraw Ps. KC mroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 (edytowane) Wpierw ogarnij zachowanie z tego co pamiętam dużo masz w historii blokad Comms i ban, na dodatek łatwo cię sprowokować więc niezbyt się nadajesz na jb narazie nie. Jak wrócę z nart i zobaczę że się zmieniłeś to i moje zdanie się zmieni Edytowane 14 Stycznia 2020 przez RUMUN_Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Na TAK +prawilna morda +nie boi się dać muta +zawsze odda fajki +/-dobrze się sprawował jako admin innego serwera lecz przez spine z 2 adminem go stracił (mam nadzieję że się to nie powtórzy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Naduzywasz mikrofonu, jak dostaniesz np gaga to nie umiesz normalnie spróbować tego wyjaśnić na voice chacie tylko za przeproszeniem drzesz mordę jak ktoś z niestabilną psychiką. Na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARNOK Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 zdał "egzamin" ze znajomości regulaminu JB i komend admina, jeśli będzie się zachowywał niepoprawnie- szybko zostanie zdegradowany. Aplikant został przyjęty na stanowisko. 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi