yohny Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Nick: yohnyWiek: 14 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: TeamSpeak to mój ulubiony komunikator, i nigdy nie przesiądę się na discorda. Miałem wiele swoich serwerów, jak i wiele na których miałem rangę Administratora, potrafię zainstalować serwer na VPS, skonfigurować kanały, rangi, już nie mówiąc o podstawach czyli banach czy kickach. Z tego komunikatora korzystam od ok. 3 lat. Wtedy mnie jakoś do tego pociągnęło i zacząłem tworzyć swoje serwery na localhoscie, zostało mi do dzisiaj lecz na bardziej zaawansowanym poziomie. Bez problemu zainstaluje M/Xbot'a, skonfiguruje MusicBota, założe kanały spacery czy zajmę się permisjami (choć od tego jest technik) Doświadczenie w adminowaniu: Tak jak pisałem wyżej od 3 lat bawię się w serwery TeamSpeak 3Mikrofon: Samson Go Mic (jakość jest naprawdę spoko)Steam: | yohny | (większośc administracji mam w znajomych)Kontakt: TeamSpeak :), Steam ^up^, xamp(pv), gg(pv) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shyre Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 40 minut temu, yohny napisał: i nigdy nie przesiądę się na discorda Po tym fragmencie wszyscy wiemy, że nie należysz do osób, które posiadają mózg, czy tam racjonalne myślenie Na nie, admin ts i jakiś 14 latek pls gościu poczekaj 10 lat i wtedy złóż iksde 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Nie widzę tak młodej osoby w roli administratora serwera na komunikatorze głosowym, wybacz. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruś Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Niestety mało pozytywne nie mutacji brak sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Wiek jest minusem ale mimo wszystko na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>3$Pupu$3< Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Na nie -wiek -brak mutacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jestem na NIE: +doświadczenie -wiek -brak mutacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Admin ts to odpowiedzialna rola, jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Admin na ts, NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BandzioR. Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 @ Dankod kiedy admin ts ma duza role, odwiedzic centrum pomocy jak ktos wejdzie i rozwiazac problem XD? A tak na temat, to na Tak mutacja nie jest tak wazna, masz doswiadczenie, wydajesz sie byc ogarnietym, jeszcze raz na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoDeR Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 yamakashi chyba kiedys powiedzial ze nie przyjmie nikogo bez mutacji na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 (edytowane) nie masz mutacji jony, wiec nie masz admina na tsie i nie kantuj na pieniążki plx Edytowane 28 Stycznia 2019 przez tbhfam ? jestem na nie btw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Nie popisałeś się adminem... NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brogiospoko Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Niestety na nie,moim zdaniem tak młoda osoba nie może być Administratorem teamspeak 3 -wiek -brak mutacji (z tego co widzialem w odpowiedziach innych) +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Godzinę temu, xBonio napisał: @yohny - wyłudzanie kredytów na nie mimo to ze na ts nie ma kredytow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Na chwilę obecną nie potrzeba za bardzo adminów na ts'a Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Na pewno że mną się zgodzi @ Yamakashiże odrzucę te podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi