Bagietka Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198171487639/ Link steam oskarżonego: Nick oskarżonego: Kiro Opis sytuacji: chłop nie prowadzi na CT, wbija przez 3 mapy do CT bez mikra, robi fk itp. EDIT: Na koncu uciekl z serwera Serwer: JB Dowody: https://www.youtube.com/watch?v=TxqN3tgtOB4 Edytowane 3 Stycznia 2020 przez Bagietka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 (edytowane) Nie podales linku steam oskarzonego jagby co Edytowane 3 Stycznia 2020 przez Mat3usz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twsddzmp Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagietka Opublikowano 3 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 2 minuty temu, Mat3usz napisał: Nie podales linku steam oskarzonego jagby co Chłop wyszedł i nie mam. Ale raczej admini znajdą jego profil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Ta byłem przy tym, właził do ct freekillował otwierał cele, blokował ct innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Jak będzie admin na serwerze dajcie mu ctbana za brak mikra. Jak się okaże że jednak ma mikro dajcie ctbana na 1d. Widziałem jak był na serwerze, ale jak się dowiedział że jestem adminem to uciekł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi