☜☆☞Dawidoss☜☆☞ Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 (edytowane) Nick:☜☆☞Dawidoss☜☆☞ Wiek:17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?:Posiadam mutacje ,Admina nigdy nie mialem ale zawsze trzeba ten pierwszy raz aktywnosc na srv mam wydaje mi sie wystarczajacą Serwer mi sie podoba i juz troche czasu na nim spedzilem. Jak długo gram w CS:GO?: 3 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: przewaznie jest to godzina 17 do nocy Link GT: https://www.gametracker.com/player/[ESSA] ☜☆☞Dawidoss☜☆☞/185.73.228.158:30004/ , https://www.gametracker.com/player/[Ninja] ☜☆☞Dawidoss☜☆☞/185.73.228.158:30004/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu https://steamcommunity.com/id/66rsaxim/ Mikrofon: Tak Kontakt: Steam, ts3, mess, forum Czy przeczytałeś regulamin Admina?:oczywiscie Mysle ,ze okres probny bedzie dobry a aktywnosc i wiek jest chyba wystarczająca Pozdrawiam Wszytskich Edytowane 26 Stycznia 2019 przez raveN Poprawiam link steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Aktywność +/- wiek + sm + NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zdecydowanie na tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabek Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 +GT +Aktywność +Sm +Wiek +Mutacja Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 +wiek +sm Jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 NA TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoDeR Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Napisz do dowolnego Major Admina* lub Opiekuna Serwera* na Pw, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do dowolnego Właściciela Sieci. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi