MroKu Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Nick: @MroCzeq- Nick oskarzonego: piotrek Opis sytuacji: Dostałem ctbana na 180 minut za to ze zabiłem piotrka bo miał pistolet, jego argument był taki ze miał laga csa i zabiłem go odrazu jak zobaczyłem ze ma bron xD? mapa: jb_snow_v2 godzina : ok. 17.00 data: 27.12.19 runda: 7-8 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Popełniłem błąd, ctban został zdjęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 27 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 1 minutę temu, Ciosek napisał: Popełniłem błąd, ctban został zdjęty fajne ze zdjołes go dopiero jak powiedział ze napisze skarge, dostaje od cb drugiego bana za nic dziwne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zdjął ctbana po przegadaniu z paroma adminami, czyli tak 2/3 min po ctbanie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Na chacie adminow pompka uświadomił mi że popełniłem błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PompkaBiceps Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Każdemu zdarza się pomyłka i tak jak napisał white ctban został zdjęty po kilku minutach więc nie widzę problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Skarga do odrzucenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi