didlo Opublikowano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 (edytowane) Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/didloexe/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/NeroNSteamOfficial Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) @ NeroN Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) bezpodstawny ban, brak reagowania na zgloszenia Dowody: demko z 26.12.2019 00:31 (mapa cache) Edytowane 25 Grudnia 2019 przez SK4N3R 1 Dodaję czas otrzymania bana oraz oznaczam admina. Przez SK4N3R, 25 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didlo Opublikowano 26 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 masno 1 Poczekaj na wypowiedź admina lub UBT. Nie spamuj Przez SK4N3R, 26 Grudnia 2019, edytowane 26 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeroN Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Umyślne strzelanie w głowę gdy podchodzę pod bs B od toxica co podchodzi pod przeszkadzanie w grze, zareagowałem na twoje zgłoszenie ale uznałem ze nic takiego nie robił bo grał i był po stronie CT więc jego celem jest bronienie a nie atak. Na demku są dowody twojego zachowania, więc mam podstawę aby cię zbanować. Dostałeś na 15minut bo uznałem ze to nie był powód aby dać ci dłuższego i po 15 minutach namysłu mogłeś wrócić na serwer 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didlo Opublikowano 26 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 12 godzin temu, NeroN napisał: Umyślne strzelanie w głowę gdy podchodzę pod bs B od toxica co podchodzi pod przeszkadzanie w grze, zareagowałem na twoje zgłoszenie ale uznałem ze nic takiego nie robił bo grał i był po stronie CT więc jego celem jest bronienie a nie atak. Na demku są dowody twojego zachowania, więc mam podstawę aby cię zbanować. Dostałeś na 15minut bo uznałem ze to nie był powód aby dać ci dłuższego i po 15 minutach namysłu mogłeś wrócić na serwer 😉 gościu 5 rund z rzędu stoi na spawnie TT, zgłosiłem go a ty nawet nie sprawdziłeś czy zgłoszenie było bezpodstawne. Z resztą strzelanie w głowe w miejscu gdzie CT nie może ciebie zobaczyć to umyślne przeszkadzanie w rozgrywce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeroN Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 17 godzin temu, NeroN napisał: Umyślne strzelanie w głowę gdy podchodzę pod bs B od toxica co podchodzi pod przeszkadzanie w grze, zareagowałem na twoje zgłoszenie ale uznałem ze nic takiego nie robił bo grał i był po stronie CT więc jego celem jest bronienie a nie atak. Na demku są dowody twojego zachowania, więc mam podstawę aby cię zbanować. Dostałeś na 15minut bo uznałem ze to nie był powód aby dać ci dłuższego i po 15 minutach namysłu mogłeś wrócić na serwer 😉 Wyraziłem się jasno moim zdaniem. "Z resztą strzelanie w głowe w miejscu gdzie CT nie może ciebie zobaczyć to umyślne przeszkadzanie w rozgrywce? " Polecam obejrzeć demko w którym miejscu to było dokładnie. Tak to jest umyślne przeszkadzanie w rozgrywce ponieważ jest to zdradzanie pozycji sojusznika 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 W dniu 26.12.2019 o 14:13, didlo napisał: Z resztą strzelanie w głowe w miejscu gdzie CT nie może ciebie zobaczyć Na spokojnie ct mogło was zabić i na spokojnie zobaczyć. Ban słuszny. W dniu 26.12.2019 o 00:40, didlo napisał: brak reagowania na zgloszenia To akurat prawda, gracz siedział na spawnie przez kilka rund wybierając skiny i dopiero po jakiejś minucie wychodził ze spawna. @ NeroNnie reagował na to co pisał @didlo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Skarga do odrzucenia. Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi