Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga Neron

Udostępnij

didlo

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/didloexe/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/NeroNSteamOfficial

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) @ NeroN
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) bezpodstawny ban, brak reagowania na zgloszenia
Dowody: demko z 26.12.2019 00:31 (mapa cache)

Edytowane przez SK4N3R
  • Smutne. 1
Dodaję czas otrzymania bana oraz oznaczam admina.

Przez SK4N3R,

Umyślne strzelanie w głowę gdy podchodzę pod bs B od toxica co podchodzi pod przeszkadzanie w grze, zareagowałem na twoje zgłoszenie ale uznałem ze nic takiego nie robił bo grał i był po stronie CT więc jego celem jest bronienie a nie atak. Na demku są dowody twojego zachowania, więc mam podstawę aby cię zbanować. Dostałeś na 15minut bo uznałem ze to nie był powód aby dać ci dłuższego i po 15 minutach namysłu mogłeś wrócić na serwer 😉

12 godzin temu, NeroN napisał:

Umyślne strzelanie w głowę gdy podchodzę pod bs B od toxica co podchodzi pod przeszkadzanie w grze, zareagowałem na twoje zgłoszenie ale uznałem ze nic takiego nie robił bo grał i był po stronie CT więc jego celem jest bronienie a nie atak. Na demku są dowody twojego zachowania, więc mam podstawę aby cię zbanować. Dostałeś na 15minut bo uznałem ze to nie był powód aby dać ci dłuższego i po 15 minutach namysłu mogłeś wrócić na serwer 😉

gościu 5 rund z rzędu stoi na spawnie TT, zgłosiłem go a ty nawet nie sprawdziłeś czy zgłoszenie było bezpodstawne. Z resztą strzelanie w głowe w miejscu gdzie CT nie może ciebie zobaczyć to umyślne przeszkadzanie w rozgrywce? :D 

17 godzin temu, NeroN napisał:

Wyraziłem się jasno moim zdaniem.

"Z resztą strzelanie w głowe w miejscu gdzie CT nie może ciebie zobaczyć to umyślne przeszkadzanie w rozgrywce? " 

Polecam obejrzeć demko w którym miejscu to było dokładnie. Tak to jest umyślne przeszkadzanie w rozgrywce ponieważ jest to zdradzanie pozycji sojusznika 😁

W dniu 26.12.2019 o 14:13, didlo napisał:

Z resztą strzelanie w głowe w miejscu gdzie CT nie może ciebie zobaczyć

Na spokojnie ct mogło was zabić i na spokojnie zobaczyć.

Ban słuszny.

W dniu 26.12.2019 o 00:40, didlo napisał:

brak reagowania na zgloszenia

To akurat prawda, gracz siedział na spawnie przez kilka rund wybierając skiny i dopiero po jakiejś minucie wychodził ze spawna. @ NeroNnie reagował na to co pisał @didlo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności