Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Odwołanie do bana na jb

Udostępnij

Archmage

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Archmage

Admin:  @ LaSaGnA

Długość bana : 3 dzień

Data i godzina: 22:49 23.12.2019

Serwer : JailBreak

Powód bana: Info na ts 

Mapa: jb_urwis

Dostałem bana za nic miałem szczęście i zabiłem gracza ct i mam za to dostać bana na 3 dni niby podpowiadanie na ts nie byłem z nikim na ts więc za co ? No tak kurwa raz w życiu nie można mieć farta tylko odrazu info ts lub wh 

Odwołanie dotyczy poniższej skargi: 

@ SchMidT

Edytowane przez SK4N3R
  • Smutne. 2
  • Haha! 3
Dodaje link do przyjętej skargi oraz oznaczam ACT

Przez SK4N3R,

Obejrzałam demko z tej 25 minuty. 
Oświadczam, że brak wh okej fajen.

Dostałes prawdopodobnie info, gdzie znajduję się CT. Wcelowałeś się z awp trzymając scope a za chwilę z tego zrezygnowałeś.
CT zaczął podchodzić do ciebie na shifcie po lewej stronie, a ty nagle od tak z dupy wiedziałeś, że akurat tam się zjawi i idealnie w niego trafiłeś?
Albo udajesz z siebie kretyna albo nim po prostu jesteś.

• WOW MEGA! 2

Teraz, Sadystka napisał:

Obejrzałam demko z tej 25 minuty. 
Oświadczam, że brak wh okej fajen.

Dostałes prawdopodobnie info, gdzie znajduję się CT. Wcelowałeś się z awp trzymając scope a za chwilę z tego zrezygnowałeś.
CT zaczął podchodzić do ciebie na shifcie po lewej stronie, a ty nagle od tak z dupy wiedziałeś, że akurat tam się zjawi i idealnie w niego trafiłeś?
Albo udajesz z siebie kretyna albo nim po prostu jesteś.

Mogę być kretynem lub jestem mam to w dupie , lecz człowiek nie może mieć szczęścia w życiu gram chujowo w cs kilka osób to potwierdzi  więc w co miałem w tamtym momencie  nikogo nie było przed celami  to w co miałem celować w ziemie 

• Smutne. 3
Zachowaj kulturkę

Przez PiKe,

Jednak jak widać jesteś kretynem. 
Brakuje ci argumentów obstawiam, że teraz się pocisz bo nie masz dowodów aby uratowac swoją dupę. Typie info było na teamspeaku, to nie jest możliwe, że wiesz na początku gdzie on był, a później skąd przyjdzie i w jakim momencie (chyba, że masz wh ale go nie masz) może w końcu czas mieć odwagę się przyznać do gówna jakie się zrobiło a nie wydurniać się?

• WOW MEGA! 1
Zachowuj kulturę na forum

Przez SK4N3R,

1 minutę temu, Sadystka napisał:

Jednak jak widać jesteś kretynem. 
Brakuje ci argumentów obstawiam, że teraz się pocisz bo nie masz dowodów aby uratowac swoją dupę. Typie info było na teamspeaku, to nie jest możliwe, że wiesz na początku gdzie on był, a później skąd przyjdzie i w jakim momencie (chyba, że masz wh ale go nie masz) może w końcu czas mieć odwagę się przyznać do gówna jakie się zrobiło a nie wydurniać się?

Nie mam argumentów bo nie było infa na ts co mam powiedzie

• Smutne. 1
  • Haha! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności