MroKu Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Nick: @Mroczeq- Nick oskarzonego: @ X-VexSo-X Powód skargi: dostałem muta na 180 minut, to tak po pierwsze: gracze ravii jak i matysiak dostali ostrzezenie i nawet nie dostali muta chociaz gadali cały czas, po drugie dostałem muta na 180 co jest smieszne gdyz ani nie naduzywałem w porównaniu do innych graczy, a jedyna rzecz którą powiedziałem było do matyisaka jestes chujowy. po czym admin Vexso dał mi ostrzezenie cos w stylu eeee kultura po 2 minutach nagle dostałem muta. Godzina ok. 15.55 - 16.00 Data: 19 grudnia 2019 Mapa: jb_boxer_th 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 zachowujesz się jak zwierze = mute byłem przy tym admin dobrze reagował :)) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 (edytowane) 1. Obojętnie kiedy wejdzie się na serwer słychać jak nadużywasz mikrofonu, więc nie jest to pierwsza sytuacja. 2. Chyba nie wiesz co to kultura jeżeli nie umiesz trzymać języka za zębami i musisz się na wszystko wypowiedzieć i nie jest to wypowiedź w sposób kulturalny, skoro nie chcesz dostawać "cały czas" mutów i gagów to się czasami poprostu się nie odzywaj 3.Matysiak jak i raVii dostali upomnienie ty wcześniej także dostałeś i pomimo to się kłócisz że dostałeś muta? 4. Sam piszesz że powiedziałeś do matysiaka "jesteś chujowy" i się naprawdę kłócisz że dostałeś muta? 5.Co do długości muta, to długość jest zasłużona, ponieważ cały czas dostajesz muty/gagi i twoje zachowanie nie ulega jakiej kolwiek poprawie. Także my jako admini mamy pozwolenie stosowania dłuższych kar na graczy. Tyle ode mnie, Cześć Edytowane 19 Grudnia 2019 przez X-VexSo-X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 19 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Teraz, X-VexSo-X napisał: 1. Obojętnie kiedy wejdzie się na serwer słychać jak nadużywasz mikrofonu, więc nie jest to pierwsza sytuacja. 2. Chyba nie wiesz co to kultura jeżeli nie umiesz trzymać języka za zębami i musisz się na wszystko wypowiedzieć i nie jest to wypowiedź w sposób kulturalny, skoro nie chcesz dostawać "cały czas" mutów i gagów to się czasami poprostu się nie odzywaj 3.Matysiak jak i raVii dostali upomnienie ty wcześniej także dostałeś i pomimo to się kłócisz że dostałeś muta? 4. Sam piszesz że powiedziałeś do matysiaka "jesteś chujowy" i się naprawdę kłócisz że dostałeś muta? 5.Co do długości muta, to długość jest zasłużona, ponieważ cały czas dostajesz muty/gagi i twoje zachowanie nie ulega jakiej kolwiek poprawie. Także my jako admini mamy nakaz stosowania dłuższych kar na graczy. Tyle ode mnie, Cześć ciekawi mnie kiedy dostałem ostrzozenie + nie gadałem duzo w porównaniu do innych graczy, w sumie wogule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 (edytowane) Byłem przy tym, gościu check swoje commbansy... Masz ich tyle że ty nie powinieneś dostawać ostrzeżenia tylko wyrywać muty od bomby XD. Ja się i tak dziwie że ostrzeżenie jakieś poszło xD. Co do twojego ostrzeżenia dostałeś, ale typowy kiddos z Gangu AS nie słucha admina i wyzywa. Co do mnie i mulciaka, dostaliśmy muta razem za "Nadużywanie" więc skończyliśmy temat na który wtedy rozmawialiśmy, choć był to temat odnoszący się do serwer "W porównaniu do innych ludzi" to masz z pięć razy więcej banów i commbansów.. Pogódź się z tym że jesteś toksyczną osobą i weź czasem ugryź się w język, bo obstawiam że jesteś następny do permabanacji xD. Edytowane 19 Grudnia 2019 przez Matysiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Potwierdzam Matysiak i ravii cały czas gadali i nie dostali muta a mroku gadał mniej niż oni i dostał 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 @xKacpersky cytuje słowa Mroka "Chuj ci do mordy" a śmianie się i rozmowy są rzeczą normalną. W naszą stronę poszły ostrzeżenia od @ RUMUN_Andrzej oraz @ X-VexSo-X. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Mute jest jak najbardziej słuszny, skarga do zamknięcia. Kara jest dłuzsza bo admini zostali poinformowani ze gracze mogą dostawac dłuższe kary. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi