.:Arab Master:. Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Propozycja to : Zmiana punktu w regulaminie Treść: Co prawda ostatnio był zmieniany regulamin JB ,ale zmieniono tak, że jeden punkt trochę nie ma sensu. Aktualnie podczas rundy na której może prowadzić warden ,ct nie może powiedzieć sobie nawzajem gdzie jest buntownik (będąc żywym), ponieważ możemy zostać ukarani mutem. Dlatego proponuje, aby dopisać ,że wyjątkiem są ct podczas prowadzenia będąc żywym. 6. Zakaz podpowiadania w jakikolwiek sposób. 6.1. Nie można podpowiadać przez żaden dostępny komunikator głosowy/tekstowy oraz podczas bycia martwym/żywym. Zmienić na: 6. Zakaz podpowiadania będąc martwym. 6.1 Nie można podpowiadać przez żaden dostępny komunikator głosowy/tekstowy (wyjątek: ct podczas rundy prowadzącej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 O tym właśnie była moja propozycja, więc jeżeli yama nie zmieni zdania to nie będzie przyjęte Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Będę na tak jeżeli żywi terro też będą mogli mówić gdzie są inni. Jak tylko ct będzie mogło to będzie lekka faworka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Jestem na tak!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Jestem na tak, ponieważ tero nie może ze sobą współpracować podczas buntu i nie mogą mówić sobię ważnych informacji gdzie są ct, i na odwrót. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Jestem Za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Przydało by się Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Jestem na TAK. Bodajże @ raveNjuż pisał coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 CT do CT nie może nawet powiedzieć gdzie jest zbuntowany. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Może być Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♥C1chyKinG™ Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 28 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 6.3. Wyjątkiem są strażnicy, którzy mogą podpowiadać sobie nawzajem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 28 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi