szefxkacp Opublikowano 18 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/xKacpersky1337/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/575901554/ Nick oskarżonego: @ LaSaGnA Opis sytuacji: Gdy admina jeszcze nie było na serwerze strusiuu powiedział do mroka "Wyślę ci fajki bo nie jestem frajerem" i ja mu odpisałem "i tak już nim jesteś" potem lasagna wbił na serwer i strusiuu mu wysłał to że napisałem "i tak już nim jesteś" i dostałem gaga, a admin nie może wierzyć graczowi. Potem jeszcze strusiuu napisał do mnie "kacperska, bez zębna" i admin nawet nie zareagował. Na koniec cobler zwyzywał archmage a mroku wziął lr będąc buntownikiem a admin nic XD Serwer: jb Dowody: jb urwis około 18:10 + @Archmage 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 18 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 (edytowane) akurat z tymi lr to zle usłyszałem ale reszta sie zgadza nie rozumiem decyzji admina, a własciwie to jej brak Edytowane 18 Grudnia 2019 przez MroKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archmage Opublikowano 18 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Potwierdzam , była patologia na serwerze gdy był admina lasagna i nie reagował na wyzwiska przeklinanie i zabrał morku lr gdy był zbuntowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LaSaGnA Opublikowano 18 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 (edytowane) Po 1 gaga nie dostałeś za to, ze strusiu mi wyslal to, tylko za to ze caly czas go prowokowales różnymi tekstami jak ty to potrafisz, po czym @Strusiuuudostal mute, a tobie dalem gaga Po 2 nie widzialem tego co napisal strusiu, poniewaz na serwerze panował chaos i nie patrzyłem na czat, potem gdy chcialem przescrollowac juz tego nie bylo, a jak mówisz nir moge ufać graczom na slowo Po 3 nie widziałem tej sytuacji gdzie mroku wziął buntownika, ponieważ nie bylem w stanie wszystkiego.na raz ogarnąć, za co przepraszam 1 godzinę temu, Archmage napisał: Potwierdzam , była patologia na serwerze gdy był admina lasagna i nie reagował na wyzwiska przeklinanie i zabrał morku lr gdy był zbuntowany Nie reagowałem? 3 graczy dostalo mute, a 2 gagi i jak mówiłem nie byłem wszystkiego.na raz zrobić, ale wierzę ze jak ty bys byl adminem bys dal radę oczywiście Edytowane 18 Grudnia 2019 przez LaSaGnA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archmage Opublikowano 18 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 8 minut temu, LaSaGnA napisał: Nie reagowałem? 3 graczy dostalo mute, a 2 gagi i jak mówiłem nie byłem wszystkiego.na raz zrobić, ale wierzę ze jak ty bys byl adminem bys dal radę oczywiście Nie wiem @CoobleR mnie zwyzywał i nic nie zrobiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 18 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 17 minut temu, LaSaGnA napisał: Po 2 nie widzialem tego co napisal strusiu, poniewaz na serwerze panował chaos i nie patrzyłem na czat, potem gdy chcialem przescrollowac juz tego nie bylo, a jak mówisz nir moge ufać graczom na slowo Panował chaos XD Chyba jak masz admina to musisz tez na czat patrzec 17 minut temu, LaSaGnA napisał: Po 3 nie widziałem tej sytuacji gdzie mroku wziął buntownika, ponieważ nie bylem w stanie wszystkiego.na raz ogarnąć, za co przepraszam mroku był sam z coblerem jak mogłeś tego nie widzieć jak każdy prawie miał muta więc nie było już chaosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LaSaGnA Opublikowano 18 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Godzinę temu, Archmage napisał: Nie wiem @CoobleR mnie zwyzywał i nic nie zrobiłeś Jeśli taka sytuacja faktycznie miala miejsce to bardzo przepraszam, ze nie zareagowałem ale nie słyszałem Godzinę temu, xKacpersky napisał: Panował chaos XD Chyba jak masz admina to musisz tez na czat patrzec Nie wiem czy widziałes, ale podczas tego meczu mialem problemy z Internetem i mnie 2 razy wyrzuciło, i tak powinienem także patrzeć na czat czego w tamtej chwili nie robilem, za co przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 22 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Sprawdzi to ktoś? Bo zaraz demka nie będzie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 (edytowane) Artus do rundy 3/4 siedzi w CT nie ogarnia, nie posiada mikrofonu oraz Freekilluje. (Nie było w tym momencie Admina) proponuje solidną banicje! Blackus obraża gracza Artus na chacie od początku mapy aż do 6 rundy. (też nie było Admina) Od startu mapy gracz Strusiu obraża, prowokuje, zachowuje się skandalicznie. Admin wchodzi w trakcie 6 @ LaSaGnAnie słyszał wcześniejszych rund. Lecz później słyszał wszystkie obelgi, przekleństwa, itp. W minucie 13 aż do 13:30 gracz : - krzyczy - prowokuje i obraża Mroka - obraża AS Admin daje tylko ostrzeżenie XD? ehh Strusiu chwilę później (14:10) znów się wydziera Chwilę później @Archmagesię wydziera i admin reaguje śmiechem debilaXD? 17:30 aż do 17:40 dalej Strusiu prowokuje Mroka 20:40 do 21 to samo co na górze. a no i kilka sekund później dalej się chłopak drze. 22:10 min Admin nadużywa swoich praw i włącza Arms Race'a w minucie 25:40 dzieje się bardzo ciekawa rzecz z udziałem @Archmagenie wiem czemu lecz wydaje mi się że WH/Info poszło bo to było dość dziwne 28:20 znów się wydziera Strusiu GAG JEST totalnie z DUPY Strusiu obraża ciebie masz to gdzieś? Strusiu wydziera "PYSK" przez całą mapę. Wow bohater narodowy się budzi na sam koniec mapy dając Gaga Kacprowi na 120 który jest bez żadnego sensu. Daje muta Strusiowi tylko na 120 cicho że powinien dawno z permem wylecieć. 32:20 do 32:40 odpala się @CoobleRobraża Archgame'a 32:43 Mroku nie wiadomo czemu bierze LrkiXD? dobra podsumujmy : Strusiu - Liczne muty, gagi (SourceBans) , tą mapę, inne skargi na niego, darcie się do mikrofonu, wyzywanie, brak zachowania kultury proponuje perm muta,perm gaga bo to co on robi to jest istna patola Blackus obrażał Artusa gag na dzień i gitówa Cobbler - mut na 1d i git wszystko będzie Archamge - mut na 2d. Chyba że sytuacja z 25:40 okaże się infem z ts3/dc lub wh perm/ban od m@,adminów @ LaSaGnA- zawalił totalnie. Admin nie ogarnia, nadużywa uprawnień, ma w dupie co się dzieje. @ SK4N3Rzrobione. Edytowane 23 Grudnia 2019 przez ravii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LaSaGnA Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 6 godzin temu, ravii napisał: @ LaSaGnA- zawalił totalnie. Admin nie ogarnia, nadużywa uprawnień, ma w dupie co się dzieje. Zgadzam sie, nawaliłem i zdaję sobie z tego sprawę. Problemem było także to, ze 2 razy mi wyrzuciło Internet i nie ogarnialem wtedy za bardzo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archmage Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 (edytowane) Chyba że sytuacja z 25:40 okaże się infem z ts3/dc lub wh perm/ban od m@,adminów. Nie mam pojęcia co to była za akcja nie byłem w tedy na żadnym ts oraz nie mam wh więc to był fart , a za co na 2 dni mam dostać muta a nie na dzień wydarłem się i chyba tyle to na 1 dzień powinien być mute Edytowane 23 Grudnia 2019 przez Archmage 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 (edytowane) Nie dostajesz na dwa dni to jest propozycja dla Adminów, UBT. Darłeś się, nadużywałeś, nadmiernie leciały kurwy itp. Edytowane 23 Grudnia 2019 przez SK4N3R poprawa literówki na prośbę autora 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 (edytowane) 19 godzin temu, ravii napisał: Artus do rundy 3/4 siedzi w CT nie ogarnia, nie posiada mikrofonu oraz Freekilluje. (Nie było w tym momencie Admina) proponuje solidną banicje! Blackus obraża gracza Artus na chacie od początku mapy aż do 6 rundy. (też nie było Admina) Od startu mapy gracz Strusiu obraża, prowokuje, zachowuje się skandalicznie. Admin wchodzi w trakcie 6 @ LaSaGnAnie słyszał wcześniejszych rund. Lecz później słyszał wszystkie obelgi, przekleństwa, itp. W minucie 13 aż do 13:30 gracz : - krzyczy - prowokuje i obraża Mroka - obraża AS Admin daje tylko ostrzeżenie XD? ehh Strusiu chwilę później (14:10) znów się wydziera Chwilę później @Archmagesię wydziera i admin reaguje śmiechem debilaXD? 17:30 aż do 17:40 dalej Strusiu prowokuje Mroka 20:40 do 21 to samo co na górze. a no i kilka sekund później dalej się chłopak drze. 22:10 min Admin nadużywa swoich praw i włącza Arms Race'a w minucie 25:40 dzieje się bardzo ciekawa rzecz z udziałem @Archmagenie wiem czemu lecz wydaje mi się że WH/Info poszło bo to było dość dziwne 28:20 znów się wydziera Strusiu GAG JEST totalnie z DUPY Strusiu obraża ciebie masz to gdzieś? Strusiu wydziera "PYSK" przez całą mapę. Wow bohater narodowy się budzi na sam koniec mapy dając Gaga Kacprowi na 120 który jest bez żadnego sensu. Daje muta Strusiowi tylko na 120 cicho że powinien dawno z permem wylecieć. 32:20 do 32:40 odpala się @CoobleRobraża Archgame'a 32:43 Mroku nie wiadomo czemu bierze LrkiXD? dobra podsumujmy : Strusiu - Liczne muty, gagi (SourceBans) , tą mapę, inne skargi na niego, darcie się do mikrofonu, wyzywanie, brak zachowania kultury proponuje perm muta,perm gaga bo to co on robi to jest istna patola Blackus obrażał Artusa gag na dzień i gitówa Cobbler - mut na 1d i git wszystko będzie Archamge - mut na 2d. Chyba że sytuacja z 25:40 okaże się infem z ts3/dc lub wh perm/ban od m@,adminów @ LaSaGnA- zawalił totalnie. Admin nie ogarnia, nadużywa uprawnień, ma w dupie co się dzieje. @ SK4N3Rzrobione. Artus: Ctban - permamentny - brak mikrofonu, nie ogarnia, mass fk. Blackus: Gag - 1dzień (1440 minut) - Obrażanie CoobleR: mute - 1dzień(1440 minut) - obrażanie. Po rozmowie ze : @ SK4N3R Archmage: Ban - 3 dni - podpowiadanie na teamspeaku. Strusiu: mute - do 10 stycznia - za swoje bezczelne zachowanie wobec graczy. + Ostatnia szansa dla @ LaSaGnA później prawdopodobnie dengu. Wszystko do nadania. Edytowane 23 Grudnia 2019 przez Sadystka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 (edytowane) Wszystko tak, jak napisała @ Sadystka.Skarga została przyjęta. Edytowane 23 Grudnia 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi