Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Skarga na pompke (admina)

Udostępnij

Kostek*

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/achauuuu

Link do steam oskarżonego: Wyszedłem z serwera nie chce mi się szukać ale jeżeli jest adminem to zapewne ma podany na forum

Nick oskarżonego: Mów mi pompka biceps
Opis sytuacji: Admin ma totalnie wylane na mnie nie chce mi wyjaśnić za co mnie zabił, albo był zajęty kolegami na tą, slapuje graczy bez powodu jak dla mnie ale jego powodem jest ''byłeś nie grzeczny'' kampi na zabawie w sicrecie przy czym łamie regulamin, gdy zginie na KD, prooboje kazdego uwalic slayem bo jego koledzy z ts zginęli (moja teoria). Jak ktoś kampil dał odrazu slaya, jak ktoś kampil na wieży dał slapa i ostrzeżenie aby wyszedł (tej sytuacji nie jestem pewien) potem nowy admin łaźnia który żył i szedł przed cele uciekając przed kampiacym na wieży 2minuty graczu powiedział czemu go nie slaynoles to pompka mu odpowiedział że on też ma admina. 
Serwer: JB
Dowody: cloudsy godzina 20.00

• Haha! 2

14 minut temu, Kostek* napisał:

łaźnia

lasagna* xd

no z tą sytuacją o mnie to prawda ;c jest kd, żyję ja i gracz, który kampił 2 minuty na wieży, mówię do pompki czemu go nie slay'noł to powiedział, że sam mogłem to zrobić ;cc

Edytowane przez LaSaGnA

Przepraszam ,że zapomniałem Ci powiedzieć za co zostałeś zabity ale jak się nie mylę to biłeś secreta i raczej powinieneś wiedzieć ,że jest to oznaka buntu bo nie jesteś nowym graczem a zapomniałem Ci odpowiedzieć bo prowadziłem 

Drugie

Raz slapnełem bota Ryszarda który kampił na wieży 

i raz coblera gdy miał życzenie na żarty i przepraszam go za to :(

Slap raczej nikomu nie zagrażał śmiercią i pasował do sytuacji 

Trzecie 

Jedna osoba dostała slaya bo nieruchoma stała w celi a Lassani tak odpowiedziałem ponieważ myślałem ,że nie żyje I tutaj rzeczywiście jest mój błąd za który przepraszam @ LaSaGnA 

jeszcze jedno nie siedziałem z nikim na ts XD

Edytowane przez PompkaBiceps
  • Smutne. 1

7 minut temu, PompkaBiceps napisał:

Przepraszam ,że zapomniałem Ci powiedzieć za co zostałeś zabity ale jak się nie mylę to biłeś secreta i raczej powinieneś wiedzieć ,że jest to oznaka buntu bo nie jesteś nowym graczem a zapomniałem Ci odpowiedzieć bo prowadziłem 

Jeden

Po rundzie mogłeś odpowiedzieć, czego nie zrobiłeś. 

Drugie

Zbicie ściany z celi do celi raczej nie jest karalne taka sama sytuacja jak na jb_snow2 tam też jest podobne zbicie ściany gdzie wchodzisz do 2 celi za co nigdy nie widziałem żebyś zabijał. 

• Smutne. 1

1 minutę temu, Kostek* napisał:

Jeden

Po rundzie mogłeś odpowiedzieć, czego nie zrobiłeś. 

Drugie

Zbicie ściany z celi do celi raczej nie jest karalne taka sama sytuacja jak na jb_snow2 tam też jest podobne zbicie ściany gdzie wchodzisz do 2 celi za co nigdy nie widziałem żebyś zabijał. 

Jeden przepraszam zapomniałem mogłes powiedzieć a nie pisać my bad sorka 

Drugie rozbicie tej ściany umożliwia Ci ucieczkę i jest to secret czyli oznaka buntu a na jb_snow2 rozbicie ściany nic nie zmienia 

• Smutne. 1

11 minut temu, PompkaBiceps napisał:

Drugie rozbicie tej ściany umożliwia Ci ucieczkę i jest to secret czyli oznaka buntu a na jb_snow2 rozbicie ściany nic nie zmienia 

Ale ludzie bez svipa nie przeskocza do innej celi, więc tylko dlatego svipy maja być zabijanie a gracze nie? To już tyle z mojej strony dodałem co miałem dodać. 

@ SK4N3R

26 minut temu, Kostek* napisał:

Ale ludzie bez svipa nie przeskocza do innej celi, więc tylko dlatego svipy maja być zabijanie a gracze nie? To już tyle z mojej strony dodałem co miałem dodać. 

@ SK4N3R

8. Wyjście lub próba wyjścia z celi np. poprzez secret na mapie przed otworzeniem się celi będzie traktowana jako bunt.

A ten secret Ci na to pozwala :)

43 minuty temu, SKJ napisał:

Na chwilę obecną mogę powiedzieć że admin powinien stracić slapy, w wolnej chwili przejrzę inne demka z JB w celu sprawdzenia jak admin się zachowuje oraz czy faworyzuje innych graczy.

za jednego slapa typa ktory mial juz zyczenie ,nic mu sie nie stało i nie poczuł się tym urażony x

a drugi dostał slapa za to że kampił 

• Smutne. 1
  • Haha! 1

W dniu 16.12.2019 o 14:34, X-VexSo-X napisał:

Potwierdzam, i nie jest to pierwsza sytuacja w której Pompka bawi się w bez celowe i bez sensowne slapowanie.

W dniu 16.12.2019 o 09:31, Dawzombie napisał:

ogółem chcę dodać że pompka nie raz slapuje kogoś bez powody :)

Uważam ,że jeżeli slapne osobę która gdzieś utknie bądź kampi to raczej nie jest nadużywanie slapów :)

• Smutne. 1

Od razu mówie, pompka nie dał mute tym osobom oczywiście;

Strusiu - mute 1 dzień - nadużywanie + obrażanie
Archmage - mute 60 minut - nadużywanie
Samuraj - Ctban - 30 minut- zabijanie się na życzeniu.

Cobler miał tymczasowego afka, później się ruszył i dostał slay'a. Bot Ryszard na zabawie KD kampił cały czas faktycznie na wieży i dostał tylko slapa po ponad 2 minutach kampienia w jednym miejscu? Po dostaniu slapa siedział tam jeszcze z 10 sekund i zabił przeciwnika. Pompka? Nic nie zrobił. Moim zdaniem faworyzacja na miejscu. 

-Pompka faktycznie dał slapa Coblerowi za jego niegrzeczność XD

+ Pompka wykopał Samuraja (nie za bardzo wiem czy miał afk czy nie, ale w sumie automatycznie z serwera by go wywalilo, więc nie jestem pewna.) z serwera (był w CT) i sam wszedł na jego miejsce.

Ostatnia dezycja tak na prawde zależy teraz od @ SK4N3R

Po rozmowie z @ Sadystka:

Cytat

Strusiu - mute 1 dzień - nadużywanie + obrażanie
Archmage - mute 60 minut - nadużywanie (w innej skardze mute został przedłużony do 1 dnia)
Samuraj - Ctban - 30 minut- zabijanie się na życzeniu.

do nadania

@ PompkaBiceps - slapuj kiedy sytuacja tego wymaga/ następne nieuzasadnione slapowanie będzie równało się odebraniem praw do slapów

dla wszystkich do świadomości:

#4 [REGULAMIN JB] "Regulamin Zabaw" nie reguluje zabaw z sekcji "Spis oraz zasady zabaw"

- regulamin zabaw dotyczy tylko tych zabaw, które są pod komendą !zabawa

Sprawa została wyjaśniona.
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności