MichuLOLEK Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198368727734/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561199008887731/ Nick oskarżonego: Siema Jestem Dinozaur Opis sytuacji: Multikonto i freekiluje Serwer: jb CS:GO Dowody: mapa jb_hostile3fix_default data 8.12.2019r. godzina ok. 17;45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Nie chcę się wymądrzać, ale wzór skargi wygląda trochę inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zacznij się w końcu stosować do wzoru Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV lub minimum 3 innych Graczy) 1 1 wystarczylo zglosic post /spam Przez PiKe, 8 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiemaJestemDinozaur Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 (edytowane) Nwm o co chodzi wbiłem dzisiaj znowu na serwer i mówią mi że jest skarga na mnie. Nwm gościu co sobie uroiłeś ale to nie jest tak jak on mówi. Ja jestem Dinozaur i sb grałem w ct i w tt. I nikomu nie przeszkadzałem Edytowane 9 Grudnia 2019 przez SiemaJestemDinozaur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiemaJestemDinozaur Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 (edytowane) Jestem miłym chłopcem co ma krzywy zgryz i sie wstydze mówić. Nie rozumiem adminów którzy każą mi się odezwać. Edytowane 9 Grudnia 2019 przez SiemaJestemDinozaur 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Ban. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 (edytowane) @ raveN @ PiKe@ Pawel - jeszcze bana na forum dajcie proszę 2. Każda osoba może utworzyć tylko JEDNO konto na forum i tylko on może z niego korzystać. Konto główne: @ SkosnyFabian Edytowane 10 Grudnia 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi