Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na Hemoglobine

Udostępnij

SKJ

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) Chyba niema potrzeby :?

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)https://steamcommunity.com/profiles/76561198335591503/

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Hemoglobina
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)Zasługuję na degradację, gdyż kompletnie nic nie robi w tym UBT a tylko blokuje miejsce dla osób chętnych do działania w sprawach rozpatrywania skarg. Wielokrotnie Gdy ja jestem na urlopie to kompletnie nic nie robi, deemka znikają. Ja siedząc na urlopie więcej robię od tego użytkownika. Czy jest to sprawiedliwe wobec mnie i Sadystki że chłopak trzyma stołek kompletnie nic nie robiąc????
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)  Forum
Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV lub minimum 3 innych Graczy) Można popatrzeć na skargi oraz jego aktywność 

DENGU TO DENGU

• Lubię to! 2
  • Haha! 1

Miałem chwilowy postój i nie mogłem za bardzo rozpatrywać skarg ale od wczoraj już normalnie jestem i zaczynam rozpatrywać skargi nie uczestniczylem w życiu forum raptem kilka dni. Więcej nie mam nic do powiedzenia i nadal zamierzam wykonywać robotę w ubt chyba ze xBonio/Avgariat zdecydują mnie degradować.

Edytowane przez Hemoglobina
  • Smutne. 2

Chłopie cały czas twoja aktywność jest znikoma, do tego od samego początku jak jestem w UBT, każdy na Ciebie gadał że nic nie robisz. Po co masz trzymać bezsensu rangę skoro może wejść tam ktoś kto będzie się bardziej angażował niż jedna skarga tygodniowo( od niechcenia)

• WOW MEGA! 1

śmieszna skarga  lulz

hemoglobina ma większy staż od ciebie na arence i jest równym gościem a ty co robisz. wywyższasz sie swoim uprawnieniem jakbyś kurwa był prezydentem świata naprawde

może i go nie było nie rozpatrzał dziecinnych skarg które powinny być odrazu odrzucone np ta z tomsonkiem na multi XD

weź sie poprostu odpierdol od innych i zajmij sie sobą lulz bo masz wiecej do roboty w swoim życiu a nie w życiu forum

pozdro

• Smutne. 3
Spam + brak kultury, następnym razem kolejny warn. ;)

Przez raven,

Hemoglobina jak tutaj napisał "miał chwilowy postój" dajmy mu szanse na nadrobienie aktywności i zobaczymy najwyżej jak stwierdzicie jeżeli po tej skardze nadal "nic nie bedzie robił" to zlozcie jeszcze raz i wtedy mozna cos wiecej na ten temat napisac.

19 godzin temu, Hemoglobina napisał:

Miałem chwilowy postój 

• Lubię to! 1
  • Smutne. 2
O tym zdecyduje Właściciel Sieci, spam.

Przez raven,

5 godzin temu, Nitrek napisał:

śmieszna skarga  lulz

hemoglobina ma większy staż od ciebie na arence i jest równym gościem a ty co robisz. wywyższasz sie swoim uprawnieniem jakbyś kurwa był prezydentem świata naprawde

może i go nie było nie rozpatrzał dziecinnych skarg które powinny być odrazu odrzucone np ta z tomsonkiem na multi XD

weź sie poprostu odpierdol od innych i zajmij sie sobą lulz bo masz wiecej do roboty w swoim życiu a nie w życiu forum

pozdro

Gościu nwm wgl po co TY się tutaj wypowiadasz? Przejrzyj sobie całą historię jego działania i zobacz co on robi na tej randze??  HHMMM NIC. A ty się wpierdalasz w każdy mój temat i wtrącasz swoje 5groszy gdzie nikogo to nie obchodzi, polecam dorosnąć #13. 

Godzinę temu, Tetsuya napisał:

Hemoglobina jak tutaj napisał "miał chwilowy postój" dajmy mu szanse na nadrobienie aktywności i zobaczymy najwyżej jak stwierdzicie jeżeli po tej skardze nadal "nic nie bedzie robił" to zlozcie jeszcze raz i wtedy mozna cos wiecej na ten temat napisac.

^ to samo co wyżej.

2 sprawa z jakiej okazji się wypowiadacie jak skarga nie dotyczy was??????

• Lubię to! 1
  • Smutne. 2
Zgłoś post po prostu i nie odpowiadaj na komentarze nic nie wnoszące do tematu, bo tym samym też nic nie wnosisz.

Przez raven,

moze podam dowody 
16 lipiec - podanie 
17-22 - 1 skarga i nieobecnosc

31 lipiec - 17 sierpien - 6 skarg 

od 27 sierpnia (tu jest pazdziernik)  do 30 listopada - 11 skarg 

do 14 listopada - 4 skargi 

no i do dzis doszly - 4 skargi 
dane z aktywnosci hemo dla wszystkich dostepne wiec mozna sobie sprawdzic 

moglem sie pomylic ale nawet jesli to nie duzo 

szacujac zrobil on okolo 26 skarg od 16 lipca 

jego nieobecnosci

dla porownania ja od 17 czerwca wypowiadalem sie w skargach 195 razy 

i tak nie mam zycia xd

• Haha! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności