Marysia Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 (edytowane) Nick: Diablo Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: ponieważ są czesto takie sytuację gdzie np jest ktos kto niema mutacji ani nie umie prowadzic z ct i nie chce wyjść i utrudnia wszystkim grę i dlatego też żeby utrzymać porządek i kulture na serwerze Doświadczenie w adminowaniu: 2 miesiące miałem admina i miesiąc opiekuna Jak długo gram w CS:GO?: no od mniej wiecej 4 lub 5 lat W których godz najczęściej gram na serwerze?: to różnie bywa ale jestem teraz bardzo często na serwerze raz z rana raz o np 21 Link GT: 1. https://www.gametracker.com/player/[ORC] Diablo/137.74.7.15:30050/ 2. https://www.gametracker.com/player/Diablo/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: no myślę ze tak z 3-4/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198155593502 mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: oczywiście Edytowane 1 Grudnia 2019 przez Diablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 +Ogarniety +/- SM +Wiek -Akty próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Na próbny możesz go wziąć przez dwa tygodnie @ SK4N3Rdawej go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 (edytowane) Tak Edytowane 1 Grudnia 2019 przez X-VexSo-X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 jak najbardziej na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumbass Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi