Skocz do zawartości

[Odrzucone] Zmiana systemu rang na serwerze.

Udostępnij

Arlen

Rekomendowane odpowiedzi

Witam .Chciałbym zaproponować zmianę systemu rang na serwerze Only Mirage.Chodzi mi mianowicie o to ,że dzisiejszy system wygląda tak  grasz na serwie ,przychodzi nowy gracz zabija cię i tracisz np.14,15 pkt.Jest to wysoce denerwujące,ponieważ za zabicie tego gracza otrzymujesz 2,3 ptk.System te sprawia ,że ci "lepsi" gracze kampią i tryhardują, bo nie chcą tracić punktów. Wiem ,że dałoby się ustalić system np 4 ptk. za zabójstwa i 4 za zgon ,niezależnie od pozycji w tabeli na serwie.Sprawiłoby to ,że ci "lepsi" nie kampiliby ,a nawet można by było łatwiej ich zabić .System ten działa na serwerach sieci 1shot2kill i na panuje zupełnie inna atmosfera.Dziękuje za wysłuchanie mojej propozycji i czas jej poświęcony.

Z poważaniem Arlen.

Przepraszam ,ale ci co piszą ,że nie bo gracze będą mieć po 20 ptk ,czy to źle ? Mamy nagradzać gracza za to ,że się przykampi i zabije tego lepszego?Bo ,że ktoś nie potrafi wyjść na na+ to znak dla niego ,że warto poćwiczyć na dm .Niech serwer stanowi dla niego wyzwanie.Fili np czy gracz ,który gra nie wiem gra  1h ma staty 30k do 15 d ,to ty przychodząc i robiąc dokładnie taki sam wynik ale w 15 minut będziesz bardzo pokrzywdzony ?

1 godzinę temu, fili napisał:

Każdy co kampi i bejtuje to nie robi tego dla punktów ani topki tylko dla  samego k/d ratio.

Wiesz jakieś 99 % graczy nie patrzy na k/d ratio tylko czy jest w topce.Jesteś chyba jedyny ,który to robi ;D.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności