Arlen Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Witam .Chciałbym zaproponować zmianę systemu rang na serwerze Only Mirage.Chodzi mi mianowicie o to ,że dzisiejszy system wygląda tak grasz na serwie ,przychodzi nowy gracz zabija cię i tracisz np.14,15 pkt.Jest to wysoce denerwujące,ponieważ za zabicie tego gracza otrzymujesz 2,3 ptk.System te sprawia ,że ci "lepsi" gracze kampią i tryhardują, bo nie chcą tracić punktów. Wiem ,że dałoby się ustalić system np 4 ptk. za zabójstwa i 4 za zgon ,niezależnie od pozycji w tabeli na serwie.Sprawiłoby to ,że ci "lepsi" nie kampiliby ,a nawet można by było łatwiej ich zabić .System ten działa na serwerach sieci 1shot2kill i na panuje zupełnie inna atmosfera.Dziękuje za wysłuchanie mojej propozycji i czas jej poświęcony. Z poważaniem Arlen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Każdy co kampi i bejtuje to nie robi tego dla punktów ani topki tylko dla samego k/d ratio. Totalnie bez sensu bo topkę nie będą mieli lepsi gracze tylko tacy co będą cały dzień grali na serwerze i typowi nolife serwerowi. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Dla mnie tak, za zabójstwo 3 pkt'y do ranku/topki +1 za hs i +1 jeśli jest to pierwszy kill. A rangi to np. kill z Hs'em 5pkt do rangi.Liczę, że Termi to przyjmie, bo strata 3 pkt a 15 od początkowego gracza to jednak jest różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Wtedy bedzie jak na awp gdzie ludzie sobie po 20k pkt maja Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Nope Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arlen Opublikowano 1 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Przepraszam ,ale ci co piszą ,że nie bo gracze będą mieć po 20 ptk ,czy to źle ? Mamy nagradzać gracza za to ,że się przykampi i zabije tego lepszego?Bo ,że ktoś nie potrafi wyjść na na+ to znak dla niego ,że warto poćwiczyć na dm .Niech serwer stanowi dla niego wyzwanie.Fili np czy gracz ,który gra nie wiem gra 1h ma staty 30k do 15 d ,to ty przychodząc i robiąc dokładnie taki sam wynik ale w 15 minut będziesz bardzo pokrzywdzony ? 1 godzinę temu, fili napisał: Każdy co kampi i bejtuje to nie robi tego dla punktów ani topki tylko dla samego k/d ratio. Wiesz jakieś 99 % graczy nie patrzy na k/d ratio tylko czy jest w topce.Jesteś chyba jedyny ,który to robi ;D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termii Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 @ xBonio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termii Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi