Lekter Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 NICK LEKTER WIEK 19 DLACZEGO JA MAM OTRZYMAĆ ADMINA? Gdyż posiadam doświadczenie na te stanowisko pełniłem te funkcje na serwerze BHOP na sieci która współpracowała z Taksi ZRT. Służę pomocą dla graczy którzy tej pomocy potrzebują. Jestem aktywny na serwerze odkąd zacząłem na nim grać jestem tam codziennie i często siedzę po parę godzin. Jestem starannym, sumiennym i konsekwentnym człowiekiem, gdy ktoś łamie regulamin to nie ma dla niego wyjątku. Bardzo dobrze wypełniam powierzone mi obowiązki. Szybko się uczę. DOŚWIADCZENIE W ADMINOWANIU Adminowaniem zajmuję się spory okres czasu nie koniecznie na CS:GO jednak doświadczenie posiadam jak już napisałem w powyższym punkcie. Obecnie jestem Administratorem na Jednym serwerze w cs 1.6 a drugi serwer DIABLOMOD na którym jestem właścicielem jest w trakcie "budowy" JAK DŁUGO GRAM W CS:GO? Ciężko mi określić ile ogółem gram w cs:go ale w cs:go zacząłem grać jak jeszcze chodziłem do gimnazjum to będzie jakieś pare lat temu. Głównie grałem na koncie brata potem dostałem konto od znajomego jak jeszcze cs nie był darmowy. Teraz gram na swoim. W KTÓRYCH GODZINACH NAJCZĘŚCIEJ GRAM NA SERWERZE? Najczęściej na serwerze gram w godzinach 13-22 LINK GT https://www.gametracker.com/player/Lekter/185.30.124.110:30040/ https://www.gametracker.com/player/[FPS] Lekter/185.30.124.110:30040/ ZNAJOMOŚĆ SM 5/10 LINK DO PROFILU STEAM https://steamcommunity.com/profiles/76561198005229944/ MIKROFON Tak MUTACJA GŁOSU Tak CZY PRZECZYTAŁEM REGULAMIN ADMINA? Tak przeczytałem w raz z taryfikatorem banów 1 Zielony kolor dla moderatorów (poprawiam na podstawowy) Przez PiKe, 26 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 wygląda na ogarniętego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Moim zdaniem na Tak. Osoba, która składa podanie jest kulturalna i posiada jakieś doświadczenie w adminowaniu na serwerze. Przyda się kolejna para rąk do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Sorki ale Jestem Na Nie Zacząłeś dopiero grać pograj z tydzień daj się poznać bardziej graczom jak i na forum więc wielkie NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Lancelot Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Jeszcze nie przyjęte? Na TAK! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 (edytowane) Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, nick). *Do konkretnej osoby z danego serwera. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Na HNS brakuje aktywnych adminów, oby ta aktywność się utrzymała Edytowane 27 Listopada 2019 przez DOMINO 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi