StopFanByte Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/tiquuwe/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/rajek1910/ Nick oskarżonego: rajek1910 Opis sytuacji: Osoby na serwerze się wyzywają admin ma to gdzieś i nie reaguje na wyzwiska Serwer: JailBreak Dowody: Demko z mapy JB_CLOUDS_FINAL5 z około godziny 19:30 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Yyy Robert dostał mute gaga na 1 dzień jak wyszedłeś a cobler ostrzeżenie a po za tym nie byłem jedyny jeszcze był Kellow i Józek więc czemu wszystko spada na mnie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StopFanByte Opublikowano 24 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 4 minuty temu, rajek1910 napisał: Yyy Robert dostał mute gaga na 1 dzień jak wyszedłeś a cobler ostrzeżenie a po za tym nie byłem jedyny jeszcze był Kellow i Józek więc czemu wszystko spada na mnie? Byłeś tylko ty w tym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 6 minut temu, StopFanByte napisał: Byłeś tylko ty w tym czasie No nie wtedy gdy był @ tos1ekbył też @ Kellownie jestem pewien ale @ Jozekbył w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 @ rajek1910wiesz czemu na ciebie? bo nim nie powinneś być XD taka prawda wszystko trzeba z tobą za rączke----> powiedział mały michał 3 Nie wnosisz nic nowego do tematu. Spam! Przez Secret_Service, 25 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 2 godziny temu, Nitrek napisał: @ rajek1910wiesz czemu na ciebie? bo nim nie powinneś być XD taka prawda wszystko trzeba z tobą za rączke----> powiedział mały michał Tylko szkoda że było trzech adminów i wszystko spadło na mnie to nie ja dostałem degrada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 (edytowane) Ja zająłem się odpisywaniem na pv. Nie słyszałem niestety żadnych wyzwisk. Fakt jest taki że jako admin który widzi że jestem afk bo odpisuje powinien zwrócić uwagę. Sam święty się nie czuje bo jak afk to na SM_ukryj mogłem pójść. Edytowane 25 Listopada 2019 przez Kellow Dopisek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 jak ja byłem to nic niesłyszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Co z skargą? Ostatni dzień Demka ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 @ SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 (edytowane) brak demka. @ xBonio- to już chyba do UBT pretensje Edytowane 3 Grudnia 2019 przez SK4N3R 1 Ja bym powiedział mody. Przez xBonio, 3 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi