DoDo Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Nick: ♛ ĐoĐo ♛ Wiek:15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Kiedy byłem adminem nie było dużo problemów ze mną , lecz zdażyło mi sie zwyzywać kogoś ,ale teraz się poprawiłem i chce dalej pomagać serwerowi w utzymywaniu porządku. Doświadczenie w adminowaniu: już byłem adminem na tej serwerwoni Jak długo gram w CS:GO?: 3 lub 4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 15 do 21 najczęściej Link GT: https://www.gametracker.com/player/[HAJS] ♛ ĐoĐo ♛/185.73.228.158:30004/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/id/D3Hyper/ Mikrofon: Posiadam Kontakt: steam,forum,discord,ts Czy przeczytałeś regulamin Admina?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Tak +gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Na nie Jeśli wyzywałem innych kiedyś to wątpię, że jak się zdenerujesz to nie będziesz wyzywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>3$Pupu$3< Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Jestem na NIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zdecydowanie na nie! Jeśli Ty nie mutujesz ludzi którzy wyzywają sieć to coś z Tobą jest nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeeQ Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Według mojej skromnej opinii każdy zasługuje na dodatkową szanse i jak dla mnie powinieneś taką uzyskać. Niestety administrator, który wyzywa/obraża innych użytkowników nie powinien być godnym reprezentować sieci jako admin. Jednak uważam, że mogłeś się poprawić i daję ci ode mnie TAK i będziesz miał moje popracie do czasu kiedy nie zaczną się z tobą problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Jestem na TAK: +/- wiek + doświadczenie + aktywność + sm Opieram się na tym co napisałeś w podaniu. Nie oceniam twojego charakteru ale czytając powyższe odpowiedzi może być ci ciężko ponownie otrzymać to stanowisko. POWODZENIA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ACforever Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Na NIE powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Jestem na NIE powody wymienił @ Mr.White Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Popraw zachowanie na serwerze Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi