Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Gang Ninja, AS czy wspomagacze czy info na ts?

Udostępnij

Kostek*

Rekomendowane odpowiedzi

Przytoczę sytuację z mapy jb_urwis gdy na pierwszej rundzie TP kampilem w celi do czego się przyznaje potem gracz do mnie strzelił przeteleporowalem się na jego miejsce po czym miałem awp wyjąłem Grantat nagle picknal awp (może to byc zbieg okoliczności) - Podejrzany Bossman.

Przed Tym TP była rundaw której AS fawortzowalo AS było polecenie TT mówi a oni go nie zabili mimo że mówił. (faworka) - birthday na saturdayu

Sytuacja z 8 rundy stoję a ściana gdy inni mają pozycje buntu, chłop leci odrazu na mnie z prefire i mnie zabija - (lasagna)

Sytuacja z chyba 2 rundy TP gdzie zostało 3 graczy któryś z AS dostał info lub ma wspomagacze że jeden z przeciwników jest na surfie zablokowany (nie było go słychać ani nic) leciał w jego strone potem się cofnął a po chwili krejz mówi

" nick, kill w konsoli" potem dostał info gdzie jest ostatni poleciał i go zabił - (krejz i saturday lub birthday) pisze to w połowie mapy więc może jakaś sytuacja się jeszcze wydarzyła, polecam oglądnąć cała podejrzana grupkę. 

-lasagna

-birthday 

-saturday

-bossman

-krejz

-rzuffik (o nim nic nie pisałem ale mógł siedzieć razem z nimi jego też warto pooglądać) 

Edytowane przez Kostek*

widzialem, ze gracz 'x' idzie na surfa. Zostalem ja, gracz 'x' i gracz ktorego wczesniej widzialem w tunelu na disco, logiczne ze jeden byl na surfie a drugi w poblizu disco. Wez sie zajmij tym, ze kampisz cala runde w jednej celi :)

Edytowane przez saturday
  • Lubię to! 1

34 minuty temu, Kostek* napisał:

Sytuacja z 8 rundy stoję a ściana gdy inni mają pozycje buntu, chłop leci odrazu na mnie z prefire i mnie zabija - (lasagna)

Faktycznie stałeś pod ścianą po czym nagle cie nie ma i hmm gdzie mógł pobiec kostek gdy przez 10sekund na niego nie patrzyłem lol no raczej, że do najbliższych drzwi więc nie mów mi o żadnym infie bo takowego nie było

Dzisiaj na mapie z black and yellow o godzinie 10:10 znowu sobie dawali info-krejz z nowym "Marcelkiem" na ts3. Gdy był killday chyba 4 runda zostało 3 graczy jeden cała rundę afczyl w celi i nikt o tym nie wiedział tylko ci co zginęli no to marcelek stanął przed celami zmienił sobie spokojnie z awp na kalacha i nagle przeszukiwal sobie spokojnie każda cele co dla mnie jest śmieszne i gdy miał ten "3" przyleciec przed cele wcelowal się idealnie w przejście gdzie on będzie. 

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności