Kostek* Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 (edytowane) Przytoczę sytuację z mapy jb_urwis gdy na pierwszej rundzie TP kampilem w celi do czego się przyznaje potem gracz do mnie strzelił przeteleporowalem się na jego miejsce po czym miałem awp wyjąłem Grantat nagle picknal awp (może to byc zbieg okoliczności) - Podejrzany Bossman. Przed Tym TP była rundaw której AS fawortzowalo AS było polecenie TT mówi a oni go nie zabili mimo że mówił. (faworka) - birthday na saturdayu Sytuacja z 8 rundy stoję a ściana gdy inni mają pozycje buntu, chłop leci odrazu na mnie z prefire i mnie zabija - (lasagna) Sytuacja z chyba 2 rundy TP gdzie zostało 3 graczy któryś z AS dostał info lub ma wspomagacze że jeden z przeciwników jest na surfie zablokowany (nie było go słychać ani nic) leciał w jego strone potem się cofnął a po chwili krejz mówi " nick, kill w konsoli" potem dostał info gdzie jest ostatni poleciał i go zabił - (krejz i saturday lub birthday) pisze to w połowie mapy więc może jakaś sytuacja się jeszcze wydarzyła, polecam oglądnąć cała podejrzana grupkę. -lasagna -birthday -saturday -bossman -krejz -rzuffik (o nim nic nie pisałem ale mógł siedzieć razem z nimi jego też warto pooglądać) Edytowane 16 Listopada 2019 przez Kostek* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 16 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Dodam jeszcze że nanastepnej mapie słychać u krejza przeglos z TS, nie jestem w stanie powiedzieć kto to był. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuffik Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 haha smiechawka 1 spam Przez Mikru, 16 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 A tak se dodam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satur Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 (edytowane) widzialem, ze gracz 'x' idzie na surfa. Zostalem ja, gracz 'x' i gracz ktorego wczesniej widzialem w tunelu na disco, logiczne ze jeden byl na surfie a drugi w poblizu disco. Wez sie zajmij tym, ze kampisz cala runde w jednej celi Edytowane 16 Listopada 2019 przez saturday 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LaSaGnA Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 34 minuty temu, Kostek* napisał: Sytuacja z 8 rundy stoję a ściana gdy inni mają pozycje buntu, chłop leci odrazu na mnie z prefire i mnie zabija - (lasagna) Faktycznie stałeś pod ścianą po czym nagle cie nie ma i hmm gdzie mógł pobiec kostek gdy przez 10sekund na niego nie patrzyłem lol no raczej, że do najbliższych drzwi więc nie mów mi o żadnym infie bo takowego nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Ta, to nie pierwsza sytuacja gdzie pajace lecą w 7 na timspiczka i sobie podpowiadaj, go ban pajacerke. 2 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Polecam post micza tam też sobie podpowiadają ludzie może jak dostaną bana na miesiac to im sie odechce 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birthday Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Dodam,że w tej mojej "faworyzacji" tt mówi tt ginie nie było do odwołania 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 17 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Dzisiaj na mapie z black and yellow o godzinie 10:10 znowu sobie dawali info-krejz z nowym "Marcelkiem" na ts3. Gdy był killday chyba 4 runda zostało 3 graczy jeden cała rundę afczyl w celi i nikt o tym nie wiedział tylko ci co zginęli no to marcelek stanął przed celami zmienił sobie spokojnie z awp na kalacha i nagle przeszukiwal sobie spokojnie każda cele co dla mnie jest śmieszne i gdy miał ten "3" przyleciec przed cele wcelowal się idealnie w przejście gdzie on będzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 krejz - 24H ban = info na ts. Do nadania. saturday - 24H ban = info na ts. Do nadania. b i r t h d a y - 24H ban = info na ts. Do nadania. lasagna^^ - 24H ban = info na ts. Do nadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi