pawelu Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 (edytowane) no nwm ostatnio dostałaś bana za skrucenie a wcześniej byłaś takim nawet dobrym adminem moim zdaniem poczekaj jakieś 2tyg i złóż wtedy dam ci na tak a na razie na Poza tym nie masz mikra a jest 5 adminów Edytowane 16 Listopada 2019 przez Pawelu10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Niet, a jakbym powiedział, że nie mam mikra i jestem dziewczyną to dostane free vipa ?? Fb też mogę podać ogólnie to tak średnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 (edytowane) W dniu 15.11.2019 o 20:03, Kennedy napisał: 1 Mikrofon: (Tak/Nie) Nie-adm musi go mieć Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Nie bardzo nie 2 rly piszesz podanie po tym jak bawiłaś się slapami Edytowane 17 Listopada 2019 przez Naturale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Kup mikrofon, reszta ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi