LaSaGnA Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 (edytowane) Nick: (Na jakim grasz na serwerach) LaSaGnA incoming Wiek: 15 i pół Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Gram dość często na serwerze i widzę co się dzieje na gdy nie ma żadnego admina. Osoby, które nie ogarniają wchodzą do ct, ludzie sie wyzywają i ogólnie toxic atmosfera co dobrze nie mówi o naszej kochanej serwerowni Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Nie Jak długo gram w CS:GO?: mam przegrane powyżej 1150h i gram od 3lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 18-22 a w weekend 11-24 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) https://www.gametracker.com/player/[Ninja] LaSaGnA incoming/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) myśle, że 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/575901554/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: jeszcze nie Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Edytowane 14 Listopada 2019 przez LaSaGnA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 okresik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 7 minut temu, LaSaGnA napisał: serwerowni Sieci serwerow 7 minut temu, LaSaGnA napisał: 16 7 minut temu, LaSaGnA napisał: Mutacja głosu: jeszcze nie Masz wiecej SM niz iq tbh, nie. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Nie, powodem jest zachowanie pokazane wyżej, jak i to, że niedawno dostałeś ctbana na 720 min. z powodu popełnienia 8fk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 (edytowane) 4 minuty temu, Mikrus napisał: Sieci serwerow Masz wiecej SM niz iq tbh, nie. Dobrze że ty masz dużo i odrzucasz podania na jb co gracze którzy składają podania mają po 14 lat próbny Edytowane 14 Listopada 2019 przez rajek 3 Odrzucam, bo wymagania to skończone 15 lat. ((((((: Przez Mikru, 14 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LaSaGnA Opublikowano 14 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 4 minuty temu, raveN napisał: Nie, powodem jest zachowanie pokazane wyżej, jak i to, że niedawno dostałeś ctbana na 720 min. z powodu popełnienia 8fk. powodem było to, że nie powiedziałem "względem wyjścia waszych cel" i przez to dostałem ct bana, nie każdy jest idealny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LaSaGnA Opublikowano 14 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 9 minut temu, Mikrus napisał: Sieci serwerow Masz wiecej SM niz iq tbh, nie. no spoko dzieki mordeczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archmage Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Ja bym dał szanse na okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 (edytowane) popracuj trochę nad zachowaniem i regulaminem Aplikacja została odrzucona. Edytowane 14 Listopada 2019 przez SK4N3R 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi