NRGetic Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Nick: (Na jakim grasz na serwerach): Energetic Wiek: 16 lat (w Lutym 17) Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem): Myślę że się nadaje na admina nawet dużo gram na tym serwerze a dodatkowy admin zawsze sie przyda. wiem że jest paru adminów niektórych nawet dobrze znam ale nie zawsze są oni do dyspozycji. Doświadczenie w adminowaniu: Doświadczenie jako admin był w Overwatch ale niestety jeszcze nie w csgo. Jak długo gram w CS:GO?: 3/4 latka. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Po szkole, około 15.00 do 20.00 w weekendy naturalnie dłuzej Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków): https://www.gametracker.com/player/Energetic/51.77.34.138:30006/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci): 2-3/10 Link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/id/NRgetic/ Mikrofon: (Tak/Nie): Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet): tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście ze tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 takj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Ostatnio miałeś słabą aktywność, natomiast rozumiem że masz szkołę więc jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spe3DU Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Można dać szansę tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Okresik probny dalbym koledze niech sie sprawdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Okresik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termii Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Podzielam zdanie osób wyżej i dam ci szanse na okres próbny. (Aktywność do poprawy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termii Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi