Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Nie słusznie zbanowany

Udostępnij

Kapi123

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem napisać że zostałem nie słusznie zbanowany na serwerze Arenaskilla.pl Ponieważ to nie był scam na graczu tylko prank i chce tylko dodać że gracz się zgadzał na wszystko i ja się go tylko pytałem raz się zapytałem i mi odpowiedział ok więc naprawde nie rozumiem dlaczego zostałem zbanowany na arenaskilla.pl więc proszę o odpowiedz dlaczego i czemu prank sie zalicza pod scam  

Nick Steam  Król Kapi

Nick forum Kapi123

no to tak, żeby było wszystko rzetelnie przekazane wyślę całą rozmowę, jaką dostałem od kedaru 

VEeFmuU.png

R57L4TD.png

871jPA7.png

JqgIwUO.png

q09rR77.png

KGBwswG.png

412p80R.png

VGRPz6x.png

bJRJ9ta.png

OZEi4q4.png

gKmqoX5.png
iYbg0so.png
J5i1OiT.png

W skrócie: Król Kapi próbuje zyskać zaufanie Kedaru, prosi go o fajki, obiecuje mu, że odda fajki później, a na koniec olewa go i mówi, że fajki przesłane do pranka nie są scamem.
Dodam, że nie jest to pierwsze oszustwo Króla Kapiego. (dwa tygodnie temu dostał bana za pierwsze oszustwo)

Nie chcę słyszeć, że było to nieświadome zachowanie, że nie wiedział, że nie można tak robić, że się poprawi, że odda fajki Kedaru. Nie mam zamiaru bawić się w strażnika teksasu i doszukiwać się prawdy przy każdym scamie. zostawiam @ xBonio

Edytowane przez SK4N3R
  • Lubię to! 1
  • Haha! 1

2 godziny temu, Kapi123 napisał:

Chciałem napisać że zostałem nie słusznie zbanowany na serwerze Arenaskilla.pl Ponieważ to nie był scam na graczu tylko prank i chce tylko dodać że gracz się zgadzał na wszystko i ja się go tylko pytałem raz się zapytałem i mi odpowiedział ok więc naprawde nie rozumiem dlaczego zostałem zbanowany na arenaskilla.pl więc proszę o odpowiedz dlaczego i czemu prank sie zalicza pod scam  

Nick Steam  Król Kapi

Nick forum Kapi123

Przyznaje się ale nie że chciałem go oszukać tylko mu zrobić pranka wiem już mnie nie lubicie ale miałe mu to oddać po jedynmu dniu ale go nie było i skaner wbił i dostałem bana i jeszcze nie wiedziałem że tak nie można robić więc przepraszam za wszystko na prawde nie wiedziałem za takie typu pranki to też scam nidy tak na pewno już nie zrobie i licze na to że chociaż dostane mniejszą kare typu miesiąc czy coś takiego naprawde przepraszam nie wiedziałem o tym i dlatego byłem pewny jak mu jeden dzień nie oddam to nic się nie stanie i w sumie czekałem na niego ale skaner wbił szybciej i mnie zbanował to nie był scam tylko prank czekam na odpowiedz bonio

• Haha! 3

No ja to bym zmniejszył do 1msc bo jednak nie było z nim większych problemów 

Ale

• Zakaz sprzedawania waluty serwera (kredyty, fajki) - Długość bana ustala Właściciel Sieci. Ban od dnia do zawsze

Więc poczekasz aż fan Marcina się wypowie 

~tak jak wyżej proponuję perm > 1 miesiąc 

12 godzin temu, 7days napisał:

No ja to bym zmniejszył do 1msc bo jednak nie było z nim większych problemów 

Ale

• Zakaz sprzedawania waluty serwera (kredyty, fajki) - Długość bana ustala Właściciel Sieci. Ban od dnia do zawsze

Więc poczekasz aż fan Marcina się wypowie 

~tak jak wyżej proponuję perm > 1 miesiąc 

Ale to nie było sprzedawania waluty tylko prank który wyszedł spod kontroli  bo miałem oddać to po jednym dniu ale kedaru się nie zajawił skaner szybciej wbił i dostałem bana.

14 godzin temu, Kapi123 napisał:

Przyznaje się ale nie że chciałem go oszukać tylko mu zrobić pranka wiem już mnie nie lubicie ale miałe mu to oddać po jedynmu dniu ale go nie było i skaner wbił i dostałem bana i jeszcze nie wiedziałem że tak nie można robić więc przepraszam za wszystko na prawde nie wiedziałem za takie typu pranki to też scam nidy tak na pewno już nie zrobie i licze na to że chociaż dostane mniejszą kare typu miesiąc czy coś takiego naprawde przepraszam nie wiedziałem o tym i dlatego byłem pewny jak mu jeden dzień nie oddam to nic się nie stanie i w sumie czekałem na niego ale skaner wbił szybciej i mnie zbanował to nie był scam tylko prank czekam na odpowiedz bonio

Ignorantia iuris nocet

Wpisz sobie w google tłumacza

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności