CoobleR Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Dziś (29.10.2019) o godz 20:10 nastąpił błąd gry. Były 3 osoby w drużynie CT. Dwie osoby miały wardena a jedna deputy. Po zabiciu deputy nadal było dwóch wardenów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Ss albo jakiś dowód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 (edytowane) 11 minut temu, SchMidT napisał: Ss albo jakiś dowód? Dowód to demko z mapy jb_anka_gaming_v1 Edytowane 29 Października 2019 przez ReT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Raczej to niemożliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoobleR Opublikowano 29 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Byly 2 skiny wardenow na raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 @CoobleRsytuacja powtórzyła się później czy było to jednorazowe zjawisko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 (edytowane) @ SK4N3Rja byłem pół mapy i wtedy kiedy byłem zdarzyło się to tylko raz Jeśli to ważne to skiny wardenów mieli gracze st4lker i xKacpersky Edytowane 30 Października 2019 przez ReT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 @ SK4N3R nie zdarza się to często mamy ten sam marker kolorowy jak lecimy nawed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 nie mogę edytować sorry za spam ale kolejana sprawa gdy warden ani deputy nie zginie to zostaję na nastempną runde nie musisz dać !w lub !d ciągle do puki nie zgniesz masz wardena deputy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Było tak dlatego że ja miałem deputy i warden napisal !uw i wtedy stalker napisał szybko !w a mi dało wardena bo miałem deputy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 W dniu 30.10.2019 o 21:30, xKacpersky napisał: Było tak dlatego że ja miałem deputy i warden napisal !uw i wtedy stalker napisał szybko !w a mi dało wardena bo miałem deputy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi