Sadystka Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Link do steam: Klik Link do steam oskarżonego: Klik , Drugi kolega wyszedł. Nick oskarżonego: Chuck Norris, Ahmet Zabijaka Opis sytuacji: Ciągłe wyzwiska, nadużywanie mikrofonu. Nie żebym była święta, ponieważ mój tilt doprowadził, że powiedziałam do gościa zamknij morde i ch*j mnie to obchodzi. (oczywiscie mute dla mnie również się należy ) Serwer: Arenki 1v1 Dowody: Demko: 27.10.2019 am_crashz_dust_v64 + wcześniejsza jedna, ale nazwy nie zapisałam. godz: ok 18:15 3 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Ahmet zabijaka - Mute 720min Kultura/Wyzwiska oraz nadużywanie mikrofonu. Do nadania Chuck Norris - Mute 120min kultura. Do nadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi