Archmage Opublikowano 26 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 2 godziny temu, TomSoneK napisał: na nie naduzywasz mikro -doswiadczenie i jeszcze dzis sie wydarłes "jebać disa" @ PiKe złączysz pliz Zostałem zdenerwowany przez mapę obame i graczy serwera którzy nie chcieli przyjść do ct tylko się buntować byłem sam kiedy było 16 tt i musiałem sam ograną mapę. Miałem 60 kill i co rundę zabijałem z 5 tt zbuntowanych i umierałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archmage Opublikowano 26 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 27 minut temu, TomSoneK napisał: ty to zrobiles bo myślałes ze będziesz fajny jak tak zrobisz a takto to tez świadczy ze nie umiesz panowac nad emocjami. I co jak tez będziesz miał admina to jak sie wkurzysz to wydrzesz sie "jebać disa"? Nie myślałem że będę fajny , umiem panować nad emocjami lecz jak człowiek się stara żeby chociaż 1 rundę prowadzić normalnie a wszyscy się buntują. Jak będę miał admina to po prostu wyjdę z ct a tak się starałem ale nie wyszło i się wkurzyłem co poradzić nie uciekłem lecz dostałem kare za to co zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Przyda się chłopak +Ogarniety +Wiek +Gt ta 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Przydasz się Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Zapłacił mi aby dać na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Nigdy w życiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Co do Ciebie na stanowisko Admina mam wątpliwości. Czasami faktycznie próbujesz uspokoić serwer, a czasami sam podpuszczasz do zbędnych kłótni, wyzwisk itp. Z tego co widzę to JB nie jest Ci obce i naprawdę z regulaminem jesteś obeznany, CT prowadzenie bardzo ładne (nieliczne błędy), lecz to zachowanie . Brakuje nam takiej osoby z taką aktywnością dlatego myślę że okres próbny byłby idealny. Myślę, że się ogarniesz i podołasz zadaniu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkosnyFabian Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krejz69 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LaSaGnA Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 na tak archmage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyra Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 na tak bo taki @Ciosekse nie radzi to żart ciosek zluzuj już 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 +akty +/- sm +wiek -Wypowiadasz się pod podaniem Okres próbny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ci4ptuS Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 NA TAK!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi