Skocz do zawartości

[Przyjęta]Hns- skarga

Udostępnij

DrunkMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam:  https://steamcommunity.com/profiles/76561198435698795/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/danzyko

Nick oskarżonego: ☆ DaNzYk ☆
Opis sytuacji: 1- Zgłaszam gracza za nadużywanie mikrofonu - Brak reakcji ze strony Danzyka, Osoba którą zgłaszałem nazywa mnie nonamem, po czym odpowiadam " twój stary"- dostaje ostrzeżenie za "obrażanie innego gracza". Zgłaszam za obrazę i koleżka no niestety ostrzeżeni nie dostaje, Danzyk twierdzi że to nie jest obrażanie. Identyczna sytuacja wczoraj wieczorem ( godzina w której dostałem muta, można to sprawdzić) Gracz obraża mnie od konfidentów i frajerów. Zgłaszam go i brak reakcji ze strony danzyka, heh :0 Jeżeli brak reakcji to odpowiadam, mut z bomby bez ostrzeżenia. 
Serwer: Hns @
Dowody: Seak Dd2 oraz mapa wcześnie, nie pamiętam nazwy

Godzina ok. 16:25

• WOW MEGA! 3

18 minut temu, 7days napisał:

Za powiedzenie do kogoś noname nie będziemy jako administracja wyciągać konsekwencji bo to nie jest obraza 

Jeśli na tym demku nie ma nic innego to podaj do tego z wczoraj 

Mapa data godzina 

Napisałem wyraźnie, Dd2 16:25 oraz mapa poprzednia której nazwy nie znam. Nazwa mapy z wczoraj również jest mi nieznana, a godzina to  "Zablokowany w 21.10.2019 18:17"  Po tym wydaje mi się, że demo powinieneś już znaleźć.

29 minut temu, DaNzYk napisał:

Nie zauważyłem twojego zgłoszenia na temat nadużywania mikrofonu nie jestem Botem i nie zauważe wszystkiego. A powiedzenie w luźny sposób nonamem nie jest dla mnie jakąś obraza. A twoje wjechanie na rodzine było juz jako obraza.

Sorki ze się w trące ale jak mogłeś nie zauważyć wgloszenia na czerwono na chacie dla admina skoro było pokazane na czerwono i jako admin powinieneś widzieć wszystko i patrzeć cały caly czas na chat co się dzieje czy są zgłoszenia i co kto pisze więc się nie wymiguj od tego bo zaczynasz olewac graczy i nie zwracasz na nic uwagi co się do ciebie mówi na serwerze albo pisze się na admin chacie a to nie jest pierwsza sytuacja z twojej strony jak zauważyłem na serwerze 

PS. Tak admin nie zachowuje się i prawdziwy admin który jest nie powinien tak robić jak ty ani się tak zachowywać 

Tyle mam do powiedzenia 

• Haha! 1

Teraz, EzBucks ツ napisał:

Sorki ze się w trące ale jak mogłeś nie zauważyć wgloszenia na czerwono na chacie dla admina skoro było pokazane na czerwono i jako admin powinieneś widzieć wszystko i patrzeć cały caly czas na chat co się dzieje czy są zgłoszenia i co kto pisze więc się nie wymiguj od tego bo zaczynasz olewac graczy i nie zwracasz na nic uwagi co się do ciebie mówi na serwerze albo pisze się na admin chacie a to nie jest pierwsza sytuacja z twojej strony jak zauważyłem na serwerze 

PS. Tak admin nie zachowuje się i prawdziwy admin który jest nie powinien tak robić jak ty ani się tak zachowywać 

Tyle mam do powiedzenia 

Tak dla wyjaśnienia, zgłaszałem po 2/3 razy :) Tego też pewnie nie widział heh

• Haha! 1

5 minut temu, DrunkMaster napisał:

PS. To nie jego pierwsza taka reakcja że nie widzi zgłoszeń bo tego nie da się nie zauważyć hehe ale bo cóż tylko się wymiguje i wymówki daje żeby się obronić 

Teraz, DaNzYk napisał:

@ EzBucks ツ spina dupke bo nikt go nie lubi i na dama też nikt nie chce ojj

Heheh śmieszny jesteś mnie nie spina dupa tylko prawdę napisałem jak ty działasz na serwerze ile razy widziałem co ty robisz jak tak robisz to znaczy że się nie nadajesz na to stanowisko 

• Haha! 1
Nie nie wnosisz, spam

Przez PiKe,

4 minuty temu, EzBucks ツ napisał:

Heheh śmieszny jesteś mnie nie spina dupa tylko prawdę napisałem jak ty działasz na serwerze ile razy widziałem co ty robisz jak tak robisz to znaczy że się nie nadajesz na to stanowisko 

Na pewno wszystko robi lepiej od Ciebie a nie tylko urlopy pisze XD, Co do skargi to jest normalne że admin wszystkiego nie zobaczy jak ludzie spamują czy inna osoba prosi go o slapa. 

EzBucks nie wysilaj się i nie oceniaj admina, jeżeli Ciebie nawet przyjąć nie chcą.

1 minutę temu, SKJ napisał:

Na pewno wszystko robi lepiej od Ciebie a nie tylko urlopy pisze XD, Co do skargi to jest normalne że admin wszystkiego nie zobaczy jak ludzie spamują czy inna osoba prosi go o slapa. 

EzBucks nie wysilaj się i nie oceniaj admina, jeżeli Ciebie nawet przyjąć nie chcą.

Byłem najdłużej adminem na tym serwerze i zawsze wszystko widziałem co się dzieje a że mnie przyjąć nie chcą to co stego a że piszę nieobecności wtedy to nie twoja sprawa czemu pisze nieobecności tylko zamij się swoim życiem a nie kogoś jak masz jakiś problem to wyjaśnij to na pv a nie pod skargą xd a na twój temat nie będę się wypowiadać bo szkoda gadać 

2 minuty temu, EzBucks ツ napisał:

Byłem najdłużej adminem na tym serwerze i zawsze wszystko widziałem co się dzieje a że mnie przyjąć nie chcą to co stego a że piszę nieobecności wtedy to nie twoja sprawa czemu pisze nieobecności tylko zamij się swoim życiem a nie kogoś jak masz jakiś problem to wyjaśnij to na pv a nie pod skargą xd a na twój temat nie będę się wypowiadać bo szkoda gadać 

:monkaThink:

Weź to chłopie jeszcze raz napisz xDD Bo nic z tego nie rozumiem co napisałeś. Generalnie to polecam uczęszczać w twoim przypadku na lekcję języka polskiego... Czy jakiś moderator może mu wkleić Order wesołego słownika czy coś?

Nazwanie kogoś Nonamem nie jest obrazą..... Generalnie jak dla mnie nazwanie konfidentem też nie jest obrazą skoro to robi. Admin jedyne co to może dostać ostrzeżenie że nie sprawdza zgłoszeń.

• Lubię to! 1
Ubt oceni demo a m@ oceni co do ostrzezen itd. Tobie moge dac order notek za spam. SPAM.

Przez Mikru,

• Mikru zablokował(a) ten temat
  • xBonio odblokował(a) ten temat
4 godziny temu, DaNzYk napisał:

Nie zauważyłem twojego zgłoszenia na temat nadużywania mikrofonu nie jestem Botem i nie zauważe wszystkiego. A powiedzenie w luźny sposób nonamem nie jest dla mnie jakąś obraza. A twoje wjechanie na rodzine było juz jako obraza.

To tak Mody sorka... 

Po pierwsze, jako admin hns powinieneś widzieć wszystkie zgłoszenia a nie na nie pluć. Jeśli byłeś afk to idź na spec lub sm_ukryj. Według ciebie powiedzenie noname w luźny sposób 6 razy nic nie robi? Podchodzi to pod prowokacje :v Co do ostrzeżenia to jest słuszne. 

3 godziny temu, DaNzYk napisał:

@ EzBucks ツ spina dupke bo nikt go nie lubi i na dama też nikt nie chce ojj

Ja go chce bo od kiedy Robert i Bartuś odeszli to wszystko zaczęło się sypać. Najpierw drama do SKJ później za nvm co do EzBucksa. Rozumiem nie każdy musi wszystkich lubić ale bez przesady. Prowokujesz razem z kwasiorem wszystkich adminów, którzy nie wiedzą co zrobić bo was jest dwóch, a on jeden. 

3 godziny temu, SKJ napisał:

Uważalem przez twój wiek, że dojrzalszy jesteś lecz się myliłem. Admin moze nie widzieć, ale jak to było z 3 razy to i ja bym widział przy spamie. Zresztą nie od dziś wiemy że przy zgłoszeniu jest charakterystyczny dźwięk którego nie da się przeoczyc i przeslyszec. 

Co do skargi to nie jest pierwsza taka akcja DAnzYka. 

3 godziny temu, DrunkMaster napisał:

Raczej widział. 

Generalnie sprawa przedstawia się tak że Gracz @DrunkMaster[Rennard] Zgłaszał na mapie wardisup do danzyka gdzie ten zwrócił na to uwagę.

Następnie na mapie DD2 od minuty demka 2:15 można zauważyć że próbują to wyjaśnić. Lecz nie widzę U@ czy też U*[VIP CZAT].

Admin nie powinien pozwalać na prowokację ze strony magistra, który za dużo sobie pozwala( można zaobserwować na mapie wardisup) na obrażanie kogoś od noname(Dokładnie znacząc ze jest nikim)

Gracz rennard tak samo nie powinien na prowokację odpowiadać tylko użyć komendy !zgłoś gdzie tego nie użył i pisał na U@, bo nie widziałem na czacie by wpisywał ta komendę.

Sum suma rum, @ DaNzYkBardziej zwracaj uwagę ludziom co prowokują, bo przez to wychodzą dziwne sytuacje. A skoro rennard zgłosił że obraziło go to co powiedział magister, danzyk powinieneś zareagować szybciej oraz upomnieć to nie było by tematu.

Dodam że po obejrzeniu 2 Demek:

Magister 360min Mut- Prowokowanie/Obrażanie/Brak kultury

Johny 60min MUT Brak kultury oraz nadużywanie mikrofonu bez mutacji.

Co do admina powinien dostać upomnienie, lecz o tym zadecyduje M@ @ DOMINO

• Lubię to! 1

Skarga została przyjęta.

Jak SKJ wyżej napisał "DaNzYk Bardziej zwracaj uwagę ludziom co prowokują, bo przez to wychodzą dziwne sytuacje. A skoro rennard zgłosił że obraziło go to co powiedział magister, danzyk powinieneś zareagować szybciej oraz upomnieć"

Tak więc admin dostaje upomnienie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności