Skocz do zawartości

[Przyjęte] Podanie na admina

Udostępnij

Phrasal

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: (Na jakim grasz na serwerach): `𝔓𝔥𝔯𝔞𝔰𝔞𝔩
Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem): Adminów na serwerze mało. Nie widać ich aktywności. Grałem tutaj wcześniej pod innym nickiem ale nie potrzeby podawania starej nazwy. Widzę na serwerze częste kłótnie, chamskie "dogryzki" (nie wliczam tu oczywiście żartów, koleżeńskich "śmieszków"), czasem także zdarzają się cheaterzy/troll'e, którzy nagminnie uprzykrzają rozgrywkę. Ponadto grając tu mam dobre relacje z użytkownikami serwera. Oczywiście nie wypowiadam się za wszystkich, lecz wiem, to że duże grono mnie lubi, szanuje i razem się "bawimy", rozmawiamy, żartujemy. Teraz też będę miał dużo czasu wolnego, który z pewnością przeznaczę na rozgrywkę. Moja ranga w cs:go to obecnie LE (spadłem z LEM"a), więc z rozpoznaniem cheater'a nie powinno być problemu :D Faceit lvl: 8, obecnie 5 (dużo się bawiłem :D).
Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.): Admin na innych serwerowniach (obecnie bez zatrudnienia :D), multi-admin zarówno csgo jak i cs 1.6. OS na kilku serwerach oraz prowadziłem kilka własnych i mam w planach postawić nowy ;)). Posiadam także umiejętność rozpisywania demek.
Jak długo gram w CS:GO?: Moja przygoda z cs rozpoczęła się dość dawno ale miała kilka luk (przerwy od gry). Nie mogę dokładnie sprecyzować ale myślę, że około/powyżej 4 lata. ( nie licząc cs 1.6 )
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Popołudniowe lecz teraz myślę, że dam radę wycisnąć z siebie więcej ;)
Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków): https://www.gametracker.com/player/`𝔓𝔥𝔯𝔞𝔰𝔞𝔩/185.40.196.238:30025/ (wiem, że kiepsko ale jak wspomniałem, inny nick. Nie ma sensu podawać starego, chcę wszystko nabić tu. I proszę nie odrzucać z tego powodu ponieważ: §5.4. Jeśli na tym stanowisku jest mniej niż 5 osób, można pominąć powyższe wymagania. Ponadto wszystkie pozostałe dywizy są spełnione.
Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) wcześniej 8/9, teraz myślę, że coś koło 7 (wiecie, trochę się zapomina jak się tym nie zajmuje dłuższy okres czasu)
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198285293438/
Mikrofon: (Tak/Nie) Tak, bez tego w CS ani rusz. P.S. jak ktoś wie jak poprawnie skonfigurować słuchawki ARCTIS PRO proszę o kontakt (albo inne arctisy ale konfa pod cs)

Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak
Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak, przeczytałem.

Oczywiście konto STEAM zostanie połączone z forum wtedy i tylko wtedy, gdy podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie, bądź zostanę przyjęty na okres próbny.

Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam).
Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam:  steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot

*Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio.

Aplikant został przyjęty na stanowisko.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności